2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمضان

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

تقویم نجومی زده ماه رمضون تقویم ایرانی زده جمعه اس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تاریخ ماه رمضان ۱۴۰۲

تاریخ شروع اولین ماه رمضان در تقویم شمسی سال ۱۴۰۲ مصادف با روز پنجشنبه ۳ فروردین است.

تاریخ شروع اولین ماه رمضان در تقویم قمری برابر با روز پنجشنبه یکم رمضان سال ۱۴۴۴ است.

تاریخ شروع اولین ماه رمضان در تقویم میلادی هم زمان با روز پنجشنبه ۲۳ مارس سال ۲۰۲۳ است.

رمضون اومد لیلیلیلیلیی😂

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝