2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید، کسی که اینستا وارده

132 بازدید | 16 پست

سلام از دیشب،میخواستم وارد پیجم بشم هی میزد پسورد بزن، منم یادم رفته بود، از هر راهی رفتم نشد

منم یه پیج دیگه با شماره دیگم درست کردم

حالا یعنی اون پیج قبلی پاک شد دیگه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کدوم قسمت، میشه راهنمایی کنی

پایین قسمت پسورد یه چیزی هست که نوشته آیا اطلاعات کاربری خود را فراموش کرده آید باید بزنی رو اون

یـه حــس بی حــسی ....                                                     نسبت بــه هر حــسی....
پایین قسمت پسورد یه چیزی هست که نوشته آیا اطلاعات کاربری خود را فراموش کرده آید باید بزنی رو اون

اونو میدونم، ولی الان وارد اینستا که میشم، فقط جدیده بالا میاد، حساب قبلیمو از کجا وارد بشم؟ 

اون پیج نام کاربری ات رو بزن بعد فراموشی رمز رو بزن دوباره یه رمز دیگه بزار براش ولی اون رو تو یاددا ...

چند بار فراموشی رو زدم، حتی کد جدید اومد، ولی میزدم، می‌گفت رمز یک بار مصرف قبلا استفاده شده

چند بار فراموشی رو زدم، حتی کد جدید اومد، ولی میزدم، می‌گفت رمز یک بار مصرف قبلا استفاده شده

امتحان کن یه جایی اش رو اشتباه می ری من خودم با این روش رفتم برام آورده بزن گوگل از اونجا هم آموزشی رو نگاه کن

امتحان کن یه جایی اش رو اشتباه می ری من خودم با این روش رفتم برام آورده بزن گوگل از اونجا هم آموزشی ...

ممنون عزیزم، الان وارد اینستا میشم، فقط این پیج جدید میاد، چجوری پیج قبلیمو پیدا کنم؟ 

ممنون عزیزم، الان وارد اینستا میشم، فقط این پیج جدید میاد، چجوری پیج قبلیمو پیدا کنم؟ 

عزیزم برو اینستا یه حساب جدید باز کن نام کاربری اگه یاد هست اون رو بزار ایمیل یا شماره که با اون حساب باز کرده بودی اون رو وارد کن بعد بزن فراموشی رمز بهت پیام میاد وتو دوباره یه رمز جدید رو باید وارد کنی همین