2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که خوبه اون بچه طفل معصوم بزرگ شه یعنی هیچ خواهروبرادری نداشته باشه!؟؟؟!؟؟؟؟؟چجوری دلتون میاد ...

من ۳ تا دوست داشتم همیشه

حتی وقتی مجرد بودم الحمدلله الان سومی رو باردارم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

من بچه دومم رو باردارم خداخواسته 

میدونم از لحاظ مالی و خرج در حد معقول الحمدالله ساپورته  اما از نظر رسیدگی و.... هنوز تجربه ای ندارم 

فقط دوتا نکته رو خیلی خوب میدونم اینکه خداروشکر میکنم که شیر به شیر نیستن 

دوم اینکه خدارو شکر که میخوتد اردیبهشت دنیا بیاد چون امتحانای پسرم که اوله تا اونموقع تمومه و نگرانی بابت درس و امتحان ندارم

زهد ریایی،جهل مقدس...
یا بچه نیارین کلا یا دوتا بیارین چون اون طفلی تنهایی براش خیلی سخته مخصوصا وقتی میبینه هم سن و سال ...

دقیقا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بله خیلی اذیت داره منم دوست ندارم که تا الان نیاوردم ولی احساس میکنم پسرم تنهاست

نه نه اصلا احساس نکن پسرت خیلیم حالش خوبه عالیه

من خودم که یه نسل از پسرت قبل ترم همش میترسیدم یه روز موجود پدرصگی به اسم خواهر یا برادر به خانوادمون اضافه شه😐

بچه دوم چیه بابا میاد همه جارو پر میکنه عشق مادر پدرو میدزده همش به بچه اول آسیب میزنه تازه خوراکیاشم میخوره عروسکاشم خراب میکنه 😐 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
من ۳ تا دوست داشتم همیشه حتی وقتی مجرد بودم الحمدلله الان سومی رو باردارم

خداروشکربه سلامتی عزیزم.دعاکن برام ممنون..

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
خداروشکربه سلامتی عزیزم.دعاکن برام ممنون..

ممنون عزیزم

چشم حتما

شماهم منو دعا کن یه حاجتی دارم بهش برسم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
نه نه اصلا احساس نکن پسرت خیلیم حالش خوبه عالیه من خودم که یه نسل از پسرت قبل ترم همش میترسیدم یه ر ...

ولی همه ی بچه هااین نظروندارن 

پسرمن جونش درمیره واسه داداشش .هنوزداداشش به دنیانیومده داره کمدووسایلشوتقسیم میکنه .ازبازیاش باداداشش میگه

اگه تک بودخیلی ضربه ی بدمیخورد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤