2777
2789
نه نه اصلا احساس نکن پسرت خیلیم حالش خوبه عالیه من خودم که یه نسل از پسرت قبل ترم همش میترسیدم یه ر ...

عزیزم اینایی که شما گفتی متاسفانه بخاطر عدم آگاهی و مدیریت پدر مادرت بوده که نتونستن یا نخواستن یا بلد نبودن مدیریت کنن و عشق و توجه مادر پدری رو بین بچه ها تقسیم کنن

زهد ریایی،جهل مقدس...
نه نه اصلا احساس نکن پسرت خیلیم حالش خوبه عالیه من خودم که یه نسل از پسرت قبل ترم همش میترسیدم یه ر ...

تازه خوراکی خوب ها مال اونه

هرکاری کنه گردن بچه بزرگس☹

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یا کلا به فکر اعصاب و راحتیتون باشین و اصلا بچه نیارین... یا یه ذره هم به فکر بچه باشین و دوتا بیارین تا بچه تنها نباشه،،،، من خودم 14سال تنها بودم خیلی اذیت شدم بعدم که خواهرم دنیا اومد تا بزرگ شه من ازدواج کزدم الانم اون تنهاس و اذیت، البته مادر پدر من بچه دار نشدن وگرنه خیلی میخواستن. هم من هم خواهرم ارزومون بود فاصله سنیمون کم بود و. خواهربرادرای بیشتری داشتیم که قسمت نبود 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
عزیزم اینایی که شما گفتی متاسفانه بخاطر عدم آگاهی و مدیریت پدر مادرت بوده که نتونستن یا نخواستن یا ب ...

من اصلا خواهر برادر ندارم 😐😂

تجربه همه دوستامه که همشون برادر کوچیک دارن 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
من اصلا خواهر برادر ندارم 😐😂 تجربه همه دوستامه که همشون برادر کوچیک دارن  

ای جانم 

پس دوستات همچین پدر مادرایی داشتن 

چون من هم موارد مشابه دیدم یه خانواده ای که بچه فوق آرومشون از نظر اعصاب و روان و رفتاری و پرخاشگری بخاطر بچه دوم داغون شد چون اصلا مدیریت بلد نبودن 

و خانواده دوم که کاری کردن بچه اول با عشق به بچه دوم نگاه می کنه و حس میکنه مادر پدرشبزرگترین لطف دنیارو در حقش کردن 

چوووووونننننن جایگاه بچه اول نه فراموش شد نه حریم خصوصیش از بین رفت نه توجه پدر و مادر رو از دست داد

زهد ریایی،جهل مقدس...
سلام یا کلا به فکر اعصاب و راحتیتون باشین و اصلا بچه نیارین... یا یه ذره هم به فکر بچه باشین و دوتا ...

و اینکه خودم بنابر تجربم دومی روباردارم و دخترم 3 سالشه... دوست دارم فاصله سنیشون کم باشه تا باهم بزرگ شن انشاالله. بستگی به خودتم داره خواهرشوهرم 4 تا داره ماشاالله خونشون که میری روحیه میگیری از بس بگو بخند و شادن.... البته خود خواهرشوهرم هم روحیه ی شادی داره و بچه هاشو عالی تربیت کرده هم از نظر اخلاق هم احترام و هم کاری بودن و اهل شوخی و خنده 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
تازه خوراکی خوب ها مال اونه هرکاری کنه گردن بچه بزرگس☹

اره من داداش دوستم ۸ سالشه همه خوراکیارو صاحبه پدصگ

اون روز با دوستم بهش گفتیم بیا بازی کنیم گف باشه گفتیم تو سوپرمنی ماعم دشمنات ما تورو میزنیم تو باید قوی باشی بچه ذوق کرد نمیدونست در نهایت قراره ما با بالش شوتش کنیم تو در و دیوار😂 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
بنظرتون خوب نیستش پسرم کلاس سوم بودنی بیارم تا قشنگ همه چیز رو بفهمه یا اصلا نیارم؟؟؟شوهرمم هیچی نمی ...

اگه تصمیم گرفتی بیاری زودتر اقدام کن 

من بچه اولم خیلییی اذیت میکردم ولی با پروییی تمام دومی رو آوردم با فاصله دوسال و نیم الان جووونش رو واسه هم میدن و بدون همدیگه احساس تنهایی میکنن البته دعوا هم میکنن که طبیعیه حدود دوماه هم هست سومی دنیا اومده و بچه ها خیلیییی خوشحالن 

بنظرتون خوب نیستش پسرم کلاس سوم بودنی بیارم تا قشنگ همه چیز رو بفهمه یا اصلا نیارم؟؟؟شوهرمم هیچی نمی ...

بچه داری اعصاب فولادی میخواد اگه به خاطر اشتباهات بچه سرش داد بزنیم و ... باعث میشه تو بزرگسالی آسیب ببینه و اعتماد به نفس نداشته باشه آدم با آرامش ی دونه.رو درست و حسابی بزرگ کنه بهتر از اینه که با بی حوصلگی دوتا رو بزرگ کنه که هر دوشون آسیب ببینند 

اینجا فقط میگن بچه بیارین هر طور بزرگ شد