2777
2789
عنوان

شمالیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم من داخل یه تاپیکی که برای استخدام اسنوا یه نفر زده بود دیدم شما گفتید که خواهرتون استخدام ...

سلام عزیزم

خواهر من سابقه کار نداشت ولی گفته بود که تجربه فروشندگی پیش باباش رو داره

واینکه بله مدرک کامپیوتر باید داشته باشی و کلا باید قدرت بیان خوبی داشته باشی و خجالتی نباشی تا بتونی مشتری رو جذب کنی

بعد که اینا اوکی بود یکماه میری آموزشی با حقوق بعدش امتحان میدی اگر قبول شدی شروع به کار جدی میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها حسنی که دارم همون قدرت بیان خوبه

هرکاری بخوای بری مدرک کامپیوتر میخوان حتما براش اقدام کن

ضمنا اسنوا خیلی نیروی کار میخواد بخاطر این زیاد سخت نمیگیره ، برای یه خانوم خیلی شغل خوب با حقوق و مزایا و مهم تر اینکه امنه

سلام رفتم برای استخدام و مصاحبه اما چون سابقه کار نداشتم تنها یه سوال پرسید کسی که مصاحبه انجام میداد تعریفت از فروشندگی چیه منم گفتم فروشندگی یعنی فروش محصول .... خلاصه توضیح خوبی دادم اما وقتی در مورد سابقه کار پرسید دونستم استخدام نمیشم

سلام رفتم برای استخدام و مصاحبه اما چون سابقه کار نداشتم تنها یه سوال پرسید کسی که مصاحبه انجام میدا ...

خواهر من الکی گفته بود سابقه دارم ، باید الکی میگفتی

بهرحال ایشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد