2777
2789
عنوان

شمالیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من چک کردم اینطور نیست،نمیدونم میزان صحت اطلاعات هواشناسی رو

هوا شناسی ک اکثرا مزخرفه من خودم گیلانیم ولی دانشجو ساریم هواشناسی میزد بارون لباس گرم میپوشیدم هوا تا ۱۸ درجه یهو می‌رفت کلا شروع ور بود 

الان مشهدم ولی درجریانم گیلان بارون میاد ولی اواخر تعطیلات حتما آفتابی میشه 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
دیگه ویلا رو گرفتی بیا کنسل نکن بیا ببین تو همین بارون مسافرا چه کیفی دارن میکنن طبیعت زیبا تر شده&n ...

آره خب بارونم خوبه دوست دارم، میگم نکنه نتونیم از خونه بیرون دربیارم مامانمم هی سرکوفت بزنه دیدی گفتم نرید بارونیه😒

آره خب بارونم خوبه دوست دارم، میگم نکنه نتونیم از خونه بیرون دربیارم مامانمم هی سرکوفت بزنه دیدی گفت ...

خیلی ریسکه ،بارون باشه واقعا تو این هوای سرد نمیشه جایی رفت ،فعلا کنسل کنین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خیلی ریسکه ،بارون باشه واقعا تو این هوای سرد نمیشه جایی رفت ،فعلا کنسل کنین 

نمیشه کنسل کنم طرف که رزرو کردیم آشناست حتی بیعانه هم ندادیم اونم رو حساب حرف ما اون چندروزو به کسی نداده

آره خب بارونم خوبه دوست دارم، میگم نکنه نتونیم از خونه بیرون دربیارم مامانمم هی سرکوفت بزنه دیدی گفت ...

خب اگر میتونین جا به جا کنین ۶ام به بعد بیاین تا اون موقع هوا بهتره 

اگه نه که کلا شانس سفر و از دست میدین بیاین الان اکثر جاهای گردشی بارونه باشه الاچیق دارن کافه دارن ولی خب طبیعت گردی باید هوا صاف باشه 

نمیشه کنسل کنم طرف که رزرو کردیم آشناست حتی بیعانه هم ندادیم اونم رو حساب حرف ما اون چندروزو به کسی ...

چی بگم والا ،بیاین ان شاءالله خیره ،کلا که بارون نمیزنه ،یه وقتایی از روز هم قطع میشه ،در کل هوا ابریه و دلگیر ،سرد هم هست یخرده ،ان شاءالله فردا هوا بهتر میشه ،توکل به خدا کنین بیاین

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چی بگم والا ،بیاین ان شاءالله خیره ،کلا که بارون نمیزنه ،یه وقتایی از روز هم قطع میشه ،در کل هوا ابر ...

مرسی عزیزم، من خودم هوای گرم رو دوست ندارم اصلا ،با سرماش مشکلی ندارم خداکنه فقط یه سره بارون نباشه🙃

[QUOTE=281025211]مرسی عزیزم، من خودم هوای گرم رو دوست ندارم اصلا ،با سرماش مشکلی ندارم خداکنه فقط یه سره بارون نباشه ...[/QUOTE

ان شاءالله عزیزم ،خوش بگذره بهتون 😍😍😍😍 

سلام عزیزم من داخل یه تاپیکی که برای استخدام اسنوا یه نفر زده بود دیدم شما گفتید که خواهرتون استخدام اسنوا شده من فردا قراره برم برای استخدام 

یه سری سوالات داشتم میشه لطفا از خواهرتون امشب بپرسید یا اگر خودتون میدونید بهم بگید

اول اینکه خواهرتون سابقه فروش فروشگاه داشتن کلا قبلش سابقه کار داشتن؟؟

کار با نرم افزار و کامپیوتر بلد بودن و برای استخدام کسی که سوال می‌پرسید ازشون در مورد نرم افزار کامپوتر پرسیدن ؟؟

کلا چه سوالاتی از خواهرتون پرسیدن ؟؟

خیر ببینید ممنون میشم جواب بدید چون برای من خیلی مهمه 

و معذرت میخوام که تاپیکتون یه موضوع دیگه هست من سوال بی ربط پرسیدم اما خیلی برام مهمه حتما استخدام بشم..💛💚💜