2777
2789
عنوان

شمالیا بیاین لطفا

401 بازدید | 36 پست

سلام ما فردا انشالله میخوایم بریم فومن ، از هفته پیش سوئیت رزرو کردیم، تهران از دیشب بارونیه همش میگم نکنه سه روزی که اونجا هستیم بارون بیاد نتونیم جایی دربیاین

امروز مامانم هی میگفت برای چی میرید بارونه

کلا مامانم اینا اهل گشت و گذار نیستن ماام بخوایم بریم هی سرو صورت کج میکنن ولی شوهرم عاشق مسافرته

کسی اطلاعی از هوای فردا تا سه روز دیگه رو میدونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواشناسی نگاه کن.. من گیلانم. هوا درحال حاضر اینجا بارونی و شباهم سرد. ولی از روزهای آینده خبر ندارم

هواشناسی زدم امروز ۹۰درصد بارونه فردا تا یکشنبه ۱۰درصد بارش نوشته

هواشناسی که زده از فردا ظهر هوا افتابی میشه تا سه شنبه ولی بارونم زیباییهای خودش و داره ،خوش بگذره👍

مرسی عزیزم

من دیدم هواشناسی تا یکشنبه بارون کمه ۱۰درصد

امروز فکرکنم تاشب یه سره بباره

هواشناسی زدم امروز ۹۰درصد بارونه فردا تا یکشنبه ۱۰درصد بارش نوشته

تو بارون هم میشه خوش گذروند. بیاین ان شاءالله بهتون حسابی خوش بگذره و یه خاطره عالی ازسفرتون داشته باشین🌺