2777
2789
عنوان

سلام میشه راهنمایی کنید دوستان گلم

174 بازدید | 11 پست

من سه ماه کاتم با عشقم عید تبریک گفتم بهش یعنی پیام دادم فوری زنگ زد گفت تویی نشناختم شمارتو گفتم اشناست شمارت،شما فکر می‌کنید دروغ گفته ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم من فقط پیام دادم خودش زنگ زد،اصلا نمیخواستم زنگ بزنم

بلی درسته که زنگ زده برت و شاید چند کلمه حر خوب زده باشه ولی حرف بدتر از این هم نیست که گفته شمارت آشنا بود . یعنی مگه میشه آدم عشق خودشو در حد ۴ ما فراموش کنه

بلی درسته که زنگ زده برت و شاید چند کلمه حر خوب زده باشه ولی حرف بدتر از این هم نیست که گفته شمارت آ ...

اون اصلا عاشق نبود،خاسته مثلا کلاس بذاره،خودشو بگیره،مگه میشه شمارمو بلد نباشه،

اون اصلا عاشق نبود،خاسته مثلا کلاس بذاره،خودشو بگیره،مگه میشه شمارمو بلد نباشه،

اصلا ادمتی خوب و با معرفت خیلی زیاد هستن یه ادم خوب و با معرفت انتخاب کن هیچ وقت با اینجور ادما وقت وزندگیتو هدر نده

[QUOTE=281017216]اصلا ادمتی خوب و با معرفت خیلی زیاد هستن یه ادم خوب و با معرفت انتخاب کن هیچ وقت با اینجور ادما وقت هر

هر کاری میکنم تو ذهنمه سعی میکنم فراموش کنم نمیشه اصلاا،موندم چیکار کنم

خو مشکلت همینه تو عاشق اونی اون عاشق تو نیست که این از همه بدتر

میدونم خدا کمکم کنه،مگه من چه گناهی کردم زنگ زد میگه شمارتو نشناختم چرا اصلا زنگ زد،چرا ضایع میکنه دردم اینه

میدونم خدا کمکم کنه،مگه من چه گناهی کردم زنگ زد میگه شمارتو نشناختم چرا اصلا زنگ زد،چرا ضایع میکنه د ...

خو منم یه همچو مورد تجربه شده  برام . میخوای برای گفتگوی بیشتر در خواست بدم بیای شخصی