الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابا... دکتر به من و خارشوهرم گفت جفت پایینه. ولی اون پسر داره من دختر. اوایل بارداری زیاد پیشمیاد جفت پایین باشه.سن بارداری ک بالاتر میره جفت میاد بالاتر
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
میگم امروز دکتر گفت پیشرفت خوبی داشته اومده بالاتر...باوجود اینکه ما نزدیکی هم داشتیم تقریبا هرشب..ولی بازم گفت نزدیکی نکنید..اخه من تو اینترنت روش نزدیکی تو بارداری رو خوندم که عمیق نباشه ...بازم مشکل داره؟
اخه من توهفته16گف احتمالا دختره وضعیت بریچ بود حالا میخوام بدونم درسته دیگ چون ب همه گفتم. دوس دارم خریدکنم اسم انتخاب کنم البته 2هفته دیگ باز سونومجدددارم .
جفت منم پایین بود بچم پسرشد،این حرفارو زیاد جدی نگیر البته من تئ یه سایتی خوندم نوشته جفت خلفی باشه پسره قدامی باشه دختره،این برا من صحت داشت هردوموردم هم دخترم هم پسرم دیگه نمیدونم تا چه حد درسته
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))