2777
2789

برای دلبری از برادرشوهرت بوده اصلا به فسقل شما ربط نداشته 

دیده عموش زیاد تعریف فسقلتو میکنه خواسته محبتشون نشون بده

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁 منم همین نظر و دارم،. آخه برادر شوهرم بگیر نیست🙄😁

ای بابا 

من عموم هم سر دوست دخترش بگیر نبود یهو یه ماه دیگش خاندانو به خط کرد کفت میخوامش بردسون خاستگاری 😅 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
😁 منم همین نظر و دارم،. آخه برادر شوهرم بگیر نیست🙄😁

اونو نميشه گفت بگير هست يا نه

برادر شوهر من با يه دختري دوست بود قضد ازدواج هم نداشت 

به دختره گفته بود هم كه رفيق اجتماعي هستيم

الان زن و شوهرن😅😅

ای بابا  من عموم هم سر دوست دخترش بگیر نبود یهو یه ماه دیگش خاندانو به خط کرد کفت میخوامش بردس ...

😁😁😁😁 ما هم منتظر این لحظه هستیم ، طفلی دختر هم منتظر ولی برادر شوهرم میگه فعلا اصلاااااااا