2777
2789
عنوان

ای بابا دیوونه شدم

182 بازدید | 10 پست

چرا مثل آدم ساعتو عوض نکردن ؟

😐😐😐😐😐

ساعت تلگرام و اینجا پنج ربع کمه مال گوشی چهار ربع کم برنامه میگه اذان صب ساعت پنج سایت میگه ساعت شیش روانی شدم بخدا

مغزمون سوخت😂

فکر کنم. ساعت اصلی ۳:۴۶ بابام از ملای مسجد پرسید

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شیرازید؟  اذان ساعت چنده میدونید؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

شبکه خبر رو نگاه کن اگه اشتباه باشه مقصر خودشونن چون مرجع خبرهامون‌ شبکه خبره. مثلا واسه الودگی هوا و برف و زلزله و حتی رویت ماه  مگه از شبکه خبر مطلع نمیشین؟ خب ساعت دقیق هم از شبکه خبر باید اعلام بشه