2777
2789

اول برین تنظیمات . سرچ کنین تاریخ و ساعت .تنظیم خودکار زمان رو غیر فعال کنید.بزنین روی زمان.ساعتو دقیق درست کنین.همین.من گوشیم شیائومیه اینطوری درست کردم هواوی هم همینطوری ساعتشو درست کردم.سوالی داشتید بپرسید

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت تغییر کرده یا نه؟

اره ولی ایران تغییر نداده.دلیل اینکه برای بعضیا ۱ ساعت رفته جلو اینه رو وقت تابستانی ایران هستش که اینطوری میشه درستش کرد

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
چنده الان

۲ و ۲۲

خوب شد گفتی بلد نبودیم واقعا😁

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
واسه گوشی من که تغییر نکرده.سایت  یه ساعت جلوست

الان ۲ و ۲۳ هستش ساعت.برای بعضیا ۳ و ۲۳

اره ولی ایران تغییر نداده.دلیل اینکه برای بعضیا ۱ ساعت رفته جلو اینه رو وقت تابستانی ایران هستش که ا ...

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مگه تغییر کرد واقعا؟؟

تغییر نکرده .برای بعضیا چون روی ساعت تابستانی ایران هستش اینطوری شده یساعت رفته جلو ولی درواقع ساعت ۲ هست نه ۳

اگه سوالی نداشتیم چی کار کنیم؟😄

هیچی ساعت گوشیتونو درست کنید😂