2777
2789
عنوان

بياييد ببينين حق با منه؟؟؟

186 بازدید | 10 پست

شوهرم برادر بزرگتره. هر سال خواهرش و شوهرش تماس ميگيرن عيد رو تبريك ميگن ولي با من صحبت نميكنن در حالي كه ميدونن خونه هستم و كنار هميم. منم تماس نميگيرم هر وقت ديدمشون تبريك ميگم. فاصله سنيمونم با خواهرش كمه. من حق دارم ناراحت باشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا مثل من

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

آره دقیقا مثل من

حقداری 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

پس وظیفه تو عه تماس بگیری تبریک بگی 

درسته كه كوچيكترم واي در حد ٤ سال. وقتي زنگ ميزنن با برادرشون صحبت كنن يه احوال هم از من بپرسن چي ميشه؟؟ 

منم خودم رو ناراحت نميكنم به شوهرمم نميگم. فقط ميخوام ببينم درستش چيه؟

درسته كه كوچيكترم واي در حد ٤ سال. وقتي زنگ ميزنن با برادرشون صحبت كنن يه احوال هم از من بپرسن ...

خیر 

چون اونا انتظار دارن کوچکتر زنگ بزنه 

درستش اینکه که زنگ بزنی شما اول بگی