طرز تهیه: نیم کیلو گیلاس چهار تا هلو نمک ب مقدار کافی جوهر لیمو ب مقدار لازم اب دو لیوان تا س لیوان اب رو بزارین رو اجاق بعد نمک و جوهر لیمو رو اضافه کنین تا یک حل بشه و بعد میوه هارو اضافه کنین تا بپزن میوه ها.
بجای جوهر لیمو هم میشه میوه های ترش استفاده کرد و + یک تا دو لیوان اب زرشک ترش ترش.
من چون اب زرشک در دسترسم نیس مجبورم جوهر لیمو استفاده کنم خواستین امتحان کنین موفق باشین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وووواااااى به به نوشششش جونتون دهنم پر از آب ششششددددددددد عیدتم مبارک عزبزم😍😍😍
من کیمیا جون جونى سابقم که ٢-٣ سال پیش عضو بودم اما نمى دونم چرا کاربریم دیگه مورد تایید نیست😟 اینم پروفایل قبلیم http://register.ninisite.com/Profile/View-163714.aspx
ممنون عید شما هم مبارک خودم دنبال ترشک کاملا بهداشتی و ترش بودم ک خودم تهیش کنم و این دفعه دومه ک درس کردم ببخشید ک هوس کردین گفتم خودتون تهیش کنین تا از بهداشتی بودنش مطمئن باشین راستی میتونین از البالو خشک هم استفاده کنین و با میوه ی دلخواهتون بپزین