2777
2789

دخترا اخیرا حالم یه جوریه اصلا دستم به خرید نمیره البته فقط برای خودم اینطوریم

برای دخترم ۳تومن خرید کردم چیزای خوبیم خریدم خیلی هم راحت بود

اما برای خودم نه

اتاقشو یکم جینگول کردم

عکسشو میفرستم ببینید

خودم خیلی ذوقشو کردم

صبح بیدار بشه ببینه واکنشش دیدنیه🥰🥰

بزار

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پرده بالای تختشو نوزاد بود زده بودم بعدها جمع کردم

عکساشو نگاه میکرد گفت کاش بازم تختم پرده داشت

اون ریسه هارو زدمو پرده رو دوختم نصب کردم

خودم حس خوبی گرفتم

از تو ترسیدم آنابل😵😄😄😄

خیلی قشنگه 

مبارکش باشه 😎😈😈

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

وای چ جوری؟چقد‌خوش سلیقه ای

تورشو که متری خریدم ۴مترو نیمه که خوب چین بخوره بالاشم از خرازی یه حلقه فلزی گرفتم فکر کنم قطرش ۵۰یا ۴۰باشه یادم نیست

تورو از بالا تا زدم جوری که حلقه توش باشه هی تا زدم هی چرخوندم با چرخ خیاطی دوختم بعد بالاشو با نخ نامرعی هی ضربدری وصل کردم بهم از مرکزش یه روبان سفید گره زدم آویزون کردم

سرچ کنی نحوه دست کردنش با شکل میاد