2777
2789

بچها بنظرتون خواستگاری برام اومدع قبول کنم یا ن ینی دو نفر هستن یکیشون خیلی وضع مالیش خوبه اما قبلا ازدواج کزده  ینی عروسی گرفته۳۳ سالشم هسته شغلشم املاکی ذاره خودمم که ۲۳ هستم اون یکی هم سن خودمه نه سربازی رفته نه شغل درستی دارم محصلم هسته اما خیلی ذوسم دارم میدونم که خیلی اخلاق تندی داری بیش از حد یچیم بگم باید یکیشون انتخاب کنم چون واقعا وضعیت خانواذم طاقت فرسا شده تحمل خانواذم واقعا برام سخت شده بچها لطفاااااا کمکم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت برا فرار از شرایط دست به تصمیم نزن

بنظرم برو سرکار مستقل شو

بعد یه نفر در حد خودت و معقولانه انتخاب کن

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بنظرم فاصله سنی اگه از 7 سال بیشتر باشه خیییلی کم پیش میاد که به مشکل نخورید بازم خودت میدونی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بنظرم اونی ک ۳۳ سالش هست انتخاب کن. چون هم پخته هست و قدر زندگی جدیدشو بهتر میدونه. ب ثبات مالی و شغلی رسیده و آزمون خطا نداره. سلوغ بازی هاشو کرده و الان فقط میخاد زندگی کنه. اون کوچیکه عاشق هست ولی نه ثبات شخصیتی داره نه شغل نه مال و نه خدمت زفته ک اینها عشق و عاشقی رو از سرت ب در میکنه

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007