2777
2789
عنوان

یا خدا عکس خواهر شوهروووووووو😐

416 بازدید | 14 پست

من جای عروس بودم جرش میدادم 😂😂😂😆

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرکنم فقط منم که کاربه خواهرشوهرولباس وآرایشش نداشتم 

تازه خوشم میادیکی بااین تیپ وآرایش بیادعروسی 😁

ولی واسه خودم نمیپسندم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چه ربطی داره !؟ مگه چکار کرده که عروس باید ناراحت شه!؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

اینکه بنده خدا خوبه ی عروسی مارفتیم خواهر عروس اومدتوسالن همه بلندشدن فک کردن عروسه لباس عروس پوشیده بود اینقد پف داشت ست مترم دنباله داشت ارایش عروس فقط من نمیدونم دسته گل چرا دستش گرفته بود🙄🙄عروس قشنگ معلوم بودداغون شد

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

بچه ها الان ‌جدا میپرسم... این ایرادش چیه... خب لباس سفید نداره موهاشم ک جمع کرده بالا کله ش... دیگه من نمی‌فهمم. میترسم عروسی برادرم نزدیکه حرف در بیارن... آخه این ک الان تو عروسی همه درجه یک ها همین شکلی هستن.. چ چیز عجیبی داره... و فقط گفتن لباس سفید یا نباتی نباشه یا تاج و چمدونم چیزی ک عین عروس شی... عروس سبز ک نداریم. 

اینکه بنده خدا خوبه ی عروسی مارفتیم خواهر عروس اومدتوسالن همه بلندشدن فک کردن عروسه لباس عروس پوشیده ...

وایی من اگه جای عروس بودم دسته گلو میکردم تو حلقش که از چشش در آد

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

بچه ها الان ‌جدا میپرسم... این ایرادش چیه... خب لباس سفید نداره موهاشم ک جمع کرده بالا کله ش... دیگه ...

ولشون کن 

حسودی میکنن کسی از عروس خوشکل تر بشه🤣🤣

شما فقط همون لباس تور سفید و تاج رو نذار دیگه حله

دوستتون دارم 💕

ما هم چندسال پیش رفتیم عروسی دیدیم یه نفر لباس پفی با فنر قرمز پوشیده با تاج و تور شیفون قرمز اول فکر کردیم عروسه بعد دیدیم نه بعدش عروس اومد که لباسش سفید بود و جالبه آخر شب که عروس لباسش عوض کرد لباس حنا پوشید، لباس حناش پفی قرمز بود😐

💙صدا کن مرا...