2777
2789
عنوان

کممکک😭

217 بازدید | 19 پست

نمیدونم تاپیک قبلمو خوندین یا نه

اما جدیدا متوجه یه مشکل بزرگ تر شدم اونم اینکه شوهر عمم بهم چشم داره،خود عمم متوجه شده اما من واقعا نمیدونم باید چیکارکنم،عذاب وجدان شدید دارم و سعی میکنم خودمو دور بگیرم اما نمیدونم واقعا باید چیکار کنم، کسی مثل من بوده؟!

من اصلا یه همچین فکری راجع بهش نمیکردم

دارم دیوونه میشم شدیداا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عمتون متوجه شدن ،خوب بگین به همسرشون گوشزد کنن  

آخه باهاش خیلییی رودروایسی دارم،اونم تازه متوجه شده فعلا بهش شک داره

اما من چی😭

تازه اصلا از عمم خوشم نمیاد

به پدرو مادرت عزیزم  بگو که حواسشون باشه  بابات میتونه ادمش کنه که دیگه حتی بهت نگاهم نک ...

شاید بتونم به مامانم بگم اما بابام و اون باهم خیلی جورن و من حتی روم نمیشه پیش بابام یه همچین حرفی بزنم از یه طرف دیگه هم میترسم از همه جا محدودم کنه چون خیلی خیلی حساسه

آخه باهاش خیلییی رودروایسی دارم،اونم تازه متوجه شده فعلا بهش شک داره اما من چی😭 تازه اصلا از عمم ...

عزیزم بنظرم اول به مادرتون اطلاع بدین ایشون اگه ی جایی دیدشون به حالت خشمو ناراحتی نگاهشون کنه حساب کار شوهرعمه دستش میاد که این ی زنگ خطره براش

شاید بتونم به مامانم بگم اما بابام و اون باهم خیلی جورن و من حتی روم نمیشه پیش بابام یه همچین حرفی ب ...

عزیزم سریع مردا تو این ماجراها مخصوصا خانوادگی وارد نشن بهتره غیرتین آشوب به پا میشه و اون اقام دیوار هاشا براش بلنده حتی عمتون که شک کرده مجبور به حمایت شوهرش میشه واین برا شما زیاد جالب نیس به مامانت بگو ایشونم غیر مستقیم بدون هیچ رابطه کلامی درباره این موضوع فقط با کم محلی مثلا حالت چپ چپ رفتن که ینی من فهمیدم چه غلطی کردی با ایشون رفتار کنه 

عزیزم سریع مردا تو این ماجراها مخصوصا خانوادگی وارد نشن بهتره غیرتین آشوب به پا میشه و اون اقام دیوا ...

آره واقعا درست میگین

مگه همینکارو بکنم وگرنه اونطور که شما میگین میشه