من زمینه بیماری ویتیلیگو دارم ۵ سال پیش رفتم دکتر لکه رو سینم بود دارو داد نصفش رفته نصفش مونده ک داره درمان میشه اما یماه پیش ک من امتحان هامو دادم تموم شد انگشتی ک خودکار بهش تکیه میکنه رنگش رفته اینم عکس الانم دکترم بسته اس تا ۱۳ اوم دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم ب نظر شما این هم لکه ویتیلیگو هس؟ از کجا بدونم از اونه یا نه ؟ چحور تشخیص بدم؟تا حدی شدم ک میخام خودمو بکشم خیلی عصابم خرابه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
دوسه تا از اطرافیان من ویتیلگو دارن نگران نباش قابل کنترله