2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم‌برسید 😭

744 بازدید | 33 پست

من زمینه بیماری ویتیلیگو دارم ۵ سال پیش رفتم دکتر لکه رو سینم بود دارو داد نصفش رفته نصفش مونده ک داره درمان میشه اما یماه پیش ک من امتحان هامو دادم تموم شد انگشتی  ک خودکار بهش  تکیه میکنه رنگش رفته اینم عکس الانم دکترم بسته اس تا ۱۳ اوم دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم ب نظر شما این هم لکه ویتیلیگو هس؟ از کجا بدونم از اونه یا نه ؟ چحور تشخیص بدم؟تا حدی شدم ک میخام خودمو بکشم خیلی عصابم خرابه  

۹۹ درصد ویتیلیگوعه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کارم درس خوندن ۳ماه به شدت با خودکار مینودشتم و نکته نویسی میکردم اینطوری شد نگران نباش تازه زمخت هم میشه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
ینی واس توام اینجور رنگش رفته بود ؟

تهرانی؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم خیلی وقته دارم فکر نمی‌کنم بیماری باشه دقیقا هم رو همون انگشت

نمیدونم بخدا چون رو سینم لک هست داره درمان میشه میتزسم اینم از اون باشه😭😭😭😭 واس توام رنگش کمرنگ تر شده‌؟

نه

دوسه تا از اطرافیان من ویتیلگو دارن نگران نباش قابل کنترله