2777
2789

تیپ زنانه میزنم الان میخوام شلوار بگ و مانتو کوتاه تا زیر باسن بخرم ولی نمیدونم چ رنگ شلوار و مانتو چ رنگ باشه چجوری ست کنم 

ما ک هیکلت رو نمیدونیم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلیقه ایه اما من استایل های زنونه و کلاسیکو بیشتر میپسندم شیک تر و باکلاس تره تا کژوال و اسپرت

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگ و نیم بگ هر دو رو بپوش به بعضی ها بگ گشاد نمیاد بنظر من رنگ زغالی بهتر ست میشه 

میتونی با رنگای مثل سرخابی سبز نارنجی یا اگر میپوشی سفید و یا آبی خیلی ملیح ست کنی بستگی داره کدوم ب رنگ پوستت میاد

سلیقه ایه اما من استایل های زنونه و کلاسیکو بیشتر میپسندم شیک تر و باکلاس تره تا کژوال و اسپرت

۹سال تیپم کلاسیکه خسته شدم مثلا میخواستم تغییربدم ولی ست کردن رو زیاد بلد نیستم 

[QUOTE=280941668]ما ک هیکلت رو نمیدونیم[/QUOT هیکلم بد نیس خوبم یعنی لاغر نیستم پرم ولی خوب مگ  ...

به همه میاد

شومیزمانتویی بپوش با شلوار بگ و کفشای لژ دار

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مرسی  آبی آسمانی خیلی کمرنگ رو باچ رنگ های میشه ست کرد

اگر منظورت شال با نارنجی میاد بنظرم 

ببین شلوارم آبی یخی قشنگ اما خیلی همرنگ میشه و ست کردنش محدود میشه با رنگای دیگه