2777
2789
عنوان

کمکم کنید بلدنیستم تیپ اسپرت بزنم چجوری ست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 28 پست
یه کم کج و کوله وایسادم🤣🤣🤣لباسم نامرتبه از بس راه رفتم 

عزیزم هیکلت عالیه فقط همونطور ک گفتی لباسات منظورم نیست فک کنم شلوارت بلند باشه . تو هم مث منی منم بلد نیستم عکس بگیرم ینی تیپ عالی بزنم عکسامو اصلا نمیشه نگاه کرد😂🤦‍♀️تو گوگل اینستا اینا ببین پاهات او پره میتونی شلوار های خوشگل بپوشی همین تیپت مده . فقط شلوارت انگار بزرگه شلوار قد نود بگیر

این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂

بچه هالباساتون یا تیپتون رو میشه بزارین منم لباس دارم یکم ایده بگیرم لطفااا 

این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹سال تیپم کلاسیکه خسته شدم مثلا میخواستم تغییربدم ولی ست کردن رو زیاد بلد نیستم 

منم بلدم خوب تیپ بزنم ترند هارو هم میدونم اگ‌خواستی بگو 

مثلا چی داری؟ بگ؟ دمپا؟ کت؟

اگر منظورت شال با نارنجی میاد بنظرم  ببین شلوارم آبی یخی قشنگ اما خیلی همرنگ میشه و ست کردنش م ...

ن منظورم با مانتو

چ رنگ مانتو من شلوار یخی رو با مانتو سفید دیدم یا کرم رنگ نمیدونم خوبه یا نه 

ن منظورم با مانتو چ رنگ مانتو من شلوار یخی رو با مانتو سفید دیدم یا کرم رنگ نمیدونم خوبه یا نه  ...

میتونی کت سفید بگیری یا کت آبی یخی امسال خیلییی ترند شده شلوارت بوت کات دمپا باشه عالی میشه منم دارم

منم بلدم خوب تیپ بزنم ترند هارو هم میدونم اگ‌خواستی بگو  مثلا چی داری؟ بگ؟ دمپا؟ کت؟

مرسی گلم 

هیچ کدومو ندارم تازه میخوام بخرم همسرم یک وپونصد عیدی داده گفتم برم فردا بخرم 

شلوار بگ ویا نیم بگ بخرم با شومیز مانتوی ولی نمیدونم شلوار چ رنگ مانتو چ رنگ 

من بیشتر تیپ هام مشکی قهوای  هس 

عزیزم هیکلت عالیه فقط همونطور ک گفتی لباسات منظورم نیست فک کنم شلوارت بلند باشه . تو هم مث منی منم ب ...

اره شلوارم بلنده چون شوهرم نمیزاره قد نود بپوشم🥲🥲 اتفاقا مچ پامم یع تتو خیلی خوشگل زدم...همینارو‌با مشکی می‌پوشم و شلوار بگ

مرسی گلم  هیچ کدومو ندارم تازه میخوام بخرم همسرم یک وپونصد عیدی داده گفتم برم فردا بخرم  ...

شلوار بگ یا نیم بگ‌ بستگی داره کدوم بهت بیاد بعد نگران نباش منم یکی نیم کمتر شد لباسام ی کت گرفتم و یه شلوار دمپا مشکی 

اگ کت دوست داری میتونی ی کت کوتاه بگیری و شلوار بگ خوبیه شلوار بگ‌اینه ک چسبیده به بدنت نیست منم خونوادم حساسن ولی بگ خب عالیه واسه ما یا دمپا . یا میتونی شومیز آبی تیره بگیری و شلوار نیم بگ‌مث این ک عکس گذاشتن یکی 

من خودم این تیپ هارو زدم عالی شده قدم هم ۱۶۵ ایناست لاغرم هستم 

بچها  مام فیت با مانتوی بلند (تا زانو میاد)یا باید تا باسن کوتاه باشه

من ک دیدم کت کوتاه و شومیز میپوشن واای من خودم شلوار مام با شومیز آبی تیره میپوشیدم نمیدونی چقد خوشگل میشد 

باید امتحان کنی ببینی میاد یا ن ولی من خودم دیدم میپوشن با مانتو بلند بعد جلو بازه؟ اگ اره عالیه 

اره شلوارم بلنده چون شوهرم نمیزاره قد نود بپوشم🥲🥲 اتفاقا مچ پامم یع تتو خیلی خوشگل زدم...همینارو‌ب ...

عالیه 😍وای تتو خیلی نازه رو مچ پا 😍