2777
2789

موضوع عموی شوهرم حدود ۵ سال عموش از خودش بزرگتره دوماه پیش گفت ی کیسه برنج برامون از شهرستان بگیرید بیارید بردیم براش اصلا به روی خودش نیوردم پولش بده( حدودا پولش ۱ و خورده ای میشه )خیلی پول نیست ولی برا ما که کارمندیم خیلی فشار بود باز دیروز به شوهرم گفت ۸۰۰پول بیمه اشو براش پرداخت کنه شوهرم تو رو در وایسی موند براش پرداخت کرد بازم به روی خودش نیوردم رفت (از نظر مالی اوکیه طرف ماشین سنگین داره این پولا برا اون بی ارزش برا ما کارمندا خیلی فشاره )چجوری بش بگیم یا نگیم ارزشش نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری بگیم 

زنگ بزنه بگه پول لازم دارم داری ۵ تومن تا آخر ماه بدی اگه گفت ن بگه پس همون ۲ تومنو  بده مابقیشو جای ی دیگه جور میکنیم....

یا اینکه بگین ب فلانی بدهکارم اگه داری و تونستی توی کارتت داری محبت کن بزن ب کارتش رسیدشم برامون بفرستین ک براش بفرستیم بعد شماره کارت مثلا دوستتو بفرست واسش بعد ک واریز کرد شما از اون دوستتون پس بگیرین...

یا خیلی مستقیم بدون هیچ توضیحی بگین پول دور و برت هست بدی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم