2777
2789

مامانم دو تا از دوستای بابامو با خانواده دعوت کرده

بعد پسر یکیشون خواستگار منه😐

منم تا همین ده دقیقه پیش خواب بودم بیدار شدم سر سری لباس پوشیدم اومدم بیرون من و داداشم خواب بودیم یهو همین که رفتم توی پذیرایی خواستگار الاغ هر هر کر کر راه انداخته که خانوادگی خوابالو این شرفم به باد رفت همین یه بارو خیر سرم خوابیدم 

ایشششش

منم اومدم توی اتاقم درو بستم از دستشون

شما در چ حالین‍؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب😐بگو میخواستم فضولشو پیدا کنم

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
منم خونمون پره مهمونه و منم قایم شدم تو اتاق و منتظرم هر لحظه در باز بشه💔😂 دراتاقم روبه روی سالنه ...

این بده😂

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
منم خونمون پره مهمونه و منم قایم شدم تو اتاق و منتظرم هر لحظه در باز بشه💔😂 دراتاقم روبه روی سالنه ...

ناهار شامم میمونن مجبوری بری پس تا ضایع نشدی همی الان برو😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

😐😂😂

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
نه نمیمونن اومدن فقط عید دیدنی  غلط کردم قایم شدم حاجییی💔😂 هر لحظه منتظرم در باز بشه

برو کنج اتاق تو کمد تو حموم یه جابرو که نبیننت😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم