2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

93 بازدید | 9 پست

بچه یکی از عزیزانم دچار ام اس شده و نزدیک دوساله. 

دارو نمیخوره و کلا دکتر نمیره و همش تو ذهنش اینه که ظرف 15سال آینده از پا می افتم. و دردهای شدید هم داره اما هیچ وقت بروز نمی‌ده مگه این که بهم پیام بده. 

ازم خواهش کرده درمورد دکتر حرف نزنم.

انجمنی جایی می‌شناسید یا یه دکتر خوب یا هرچیزی که به این بیماری لعنتی کمک کنه.

حیف اونه :(

خیلی ناراحتشم 

کاش دردش واسه من بود. و اون سالم بود 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خدا چرا اینجوری میکنی؟؟؟

تو رو به قرآنت و بهشتت و هرچیزی که خودت قبولشون داری قسم میدم  تموم کن مریضیارو 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فایده وقتی نمیره هر جا معرفی کنی بی فایده ست 

انجمنی چیزی هست؟

میترسم اینجوری زودتر از پا دربیاد دور از جون

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خدا چرا اینجوری میکنی؟؟؟ تو رو به قرآنت و بهشتت و هرچیزی که خودت قبولشون داری قسم میدم  تموم ک ...

☹️☹️☹️☹️

انجمن زیاده کدوم شهری 

کرمان

پیدا کردنش توی کرمان سخته ولی برات میگردم ببینم چی پیدا میکنم

ممنون ❤️🌹