2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم(درس عبرتی شه برای جوونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 72 پست
بدون اجازه پدرت که نمیتونستن صیغه کنن چجوری؟ 

فکر کنم می شه

استارتر متاسفم الان حال خواهرت چه طوره؟

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
خانواده منم میگفتن کسی که تو همچین خانواده ای بزرگ بشه و مشکلی با این قضیه نداشته باشه خودش هم این ک ...

پشمام طرف میگه دزدی کرده باز خواهرت ول کن نیست دیگه چی باید ببینه ول کنه من باشم دخترم رو یه فصل کتک میزنم آدمش میکنم دیگه اسم این خنگول بازیاشو عشق نذاره کاش میبردینش روانشناس 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اجازه پدرت که نمیتونستن صیغه کنن چجوری؟ 

عزیزم صیغه رو خیلی از اخوندا بدون شناسنامه میخونن چون اسم درج نمیشه این اخوند هم یکی بود به اسم سید مصطفی محمدی زاده خدا لعنتش کنه که بدون اجازه والد این کارو کرد خیلیا میگفتن باطله چون رضایت پدر نبوده اما خب بالاخره وقتی همه جا جار زده ما صیغه کردیم اگه عقد نکنن خیلی بد میشد🥲

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

پشمام طرف میگه دزدی کرده باز خواهرت ول کن نیست دیگه چی باید ببینه ول کنه من باشم دخترم رو یه فصل کتک ...

بابا اون موقع من که بچه بودم خانوادمم به ذهنشون نرسید ببرنش روانشناس بابا طرف با افتخار میومد میگفت من کیف قاپی میکردم انقدر ماهرم من تو هر چی دست ببرم بلدم مثلا من درباره یه دبیری صحبت میکذدم بر میگشت میگفت من اگه دبیر بودم فلان بودم بهمان بودم😐

وقتی رفتن خونه خودشون خونشون پایین خونه مادرشوهرش اینا بود که یه دونه انباری مانند بود اما موقع عقد ...

چه قدر بییی شعووور بوده! اصلا ژن این سندروم توسط پدر انتقال داده میشه رو بچه😭😭😭😭😭

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
بقیه اش

کلشو گذاشتم عزیزم🤝

البته این خلاصه زندگیشه بنده خدا بخاطر حماقتی که کرد هنوز داره زجر میکشه 

راستی بچها خواهرزادم الان خیلی خوشگل و نازه با وجود خاص بودنش بعدا یه تایپیک میزنم عکسشو میزارم🥺

الهی.دختره یا پسر

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بنظرم وقتی یکی داره خودشو بدبخت میکنه بقیه نباید باهاش همدستی کنن، خواهر شما میدونسته با رفتارهای نادرست میتونه زانوی شما رو به زمین بزنه و شما هم مجبورین همراهیش کنین. 

راستشو بگم، خواهرت گند زده به خونوادتون، حالا با بعضی کارا مخالفم ولی در کل شاید هر دختری جای دختر عمت یا خانوادش بودن همین تصمیمو میگرفتن. مردم دوست دارن تو شرایط خانوادگی و فرهنگی خوبی قدم بذارن، جایی که تنش و رفتارای وقیحانه کمتر باشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

پشمام طرف میگه دزدی کرده باز خواهرت ول کن نیست دیگه چی باید ببینه ول کنه من باشم دخترم رو یه فصل کتک ...

دختر عمومم اینجوری شد 

خودش خوشگل بهترین خواستگارا رو داشت رفت عاشق یه پسر معتاد بیکار با خانواده داغون که ۱۵ سالم بزرگتر بود شد 

بعد ۷ سال زندگی با ۳ تا بچه کوچیک مرده ولش کرد رفت 

دخترعموم موند و بچه های ۳ و ۲ ساله یکی هم تو شکمش 

که الان یک سالش شده

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
چه قدر بییی شعووور بوده! اصلا ژن این سندروم توسط پدر انتقال داده میشه رو بچه😭😭😭😭😭

دقیقا خیلی حس بدی بود انگار دنیا رومون خراب شد ببین این بچه بدنیا اومد تو دستگاه بود این بی غیرت تا بچه رو دید گفت بچه من نیست😭😭😭ولی خواهرم واقعا همه جوره پشت بچه بود حتی مهریشو بخشید که از شر این مرد خلاص شه طرف در اینده بچشو اذیت نکنه واقعا ادم مادر که میشه انگار دنیا به روش باز میشه چون اون همه ما بهش گفتیم این مرد مرد نیست قبول نمیکرد