2777
2789
عنوان

کاش میشد دیگه خونه پدرم نیام

676 بازدید | 36 پست

پدر و مادرم آدمای بدبختی هستن خیلی بچه دوست هستن و اگه بهشون سر نزنیم دلشون میشکنه ولی مشکلات زیادی دارن که هروقت میایم خونشون با دل پرخون برمیگردیم

هیچکدوم از بچه ها احساس خوشبختی نداریم چون پدر ومادرم خیلی بدبختن

هیچ کمکی هم از دست کسی بر نمیاد 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چجور بدبختی؟

مشکل مالی مثلا؟

الهی بمیرم برا پدر مادرت و حال دلت

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

از چه لحاظ

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مشکل مالی دارن؟ 

نه اگه مشکل مالی بود حل میشد 

یه برادر متاهل دارم که اعتیاد داره مشکل روانی داره زنش از خودش بدتر دو تا بچه بیچاره دارن با پدرم تو یه ساختمونن خونه پدرم همیشه دعواس بخاطر برادرم مشکلات زندگیشون تو خونه پدرمه هربار که میایم با دلی شکسته و داغون برمیگردیم

بدبختی از چ لحاظ ؟ اگه مالی هست میتونی وقتی میری خونشون با خودت مواد غذایی ببری  و سعی کنی دست پر  ب دیدنشون بری  ...

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر معما گفت و رفت

تو تاپیک دلتون واسه کی بیشتر میسوزه توضیح داده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌