2777
2789
عنوان

کاش میشد دیگه خونه پدرم نیام

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی از چ لحاظ ؟ اگه مالی هست میتونی وقتی میری خونشون با خودت مواد غذایی ببری  و سعی کنی دست ...

نه مالی نیست اعتیاد برادرمه این بلای خانمان سوز که زندگی هممونو جهنم کرده

نه اگه مشکل مالی بود حل میشد  یه برادر متاهل دارم که اعتیاد داره مشکل روانی داره زنش از خودش ب ...

آخ الهی درد بی درمون اعتیاد.... نمیدونم چجور اینقدر راحت مواد گیر میاد اینقدر راحت می‌خرن و مصرف می‌کنند اگه کم بود و گروت این همه جوون بدبخت نمیشد و این همه مادر و پدر داغدار نمیشدن 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه اگه مشکل مالی بود حل میشد  یه برادر متاهل دارم که اعتیاد داره مشکل روانی داره زنش از خودش ب ...

قربونت برم میفهمم چی میگی اما نگو کاش میشد نرم 

ما بچه ها بااااید قوی باشیم بخاطر پدر مادرامون 

ببین من بابام ورشکست شد از یه موقعیت تووووپ و سرشناس بود 

بعد قبل عیدی من و همسرم رفتیم اونجا کار داشتیم انقدر گریه کردم که بابامو تو جایگاه خودش ندیدم 

اما همون لحظه بابام زنگ زد خودمو جمعو جور کردم 

میدونم که خودتو حفظ میکنی پیششون اما سعی کن تو خلوتتم به یه اتفاق خوب مثل ترک کردن داداشت امید داشته باشی و محکم کنار خانوادت باشی 

اونا الان چشمشون به توعه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
امشب نا امیدی مطلق رو تو نگاهشون دیدم

😔😔😔😔😔 ولی اونا که تقصیر ندارن عزیزم شما هم نرین دیگه دق می‌کنند شما با همین تایم کم اینقدر داغونی خدا بداد دلشون برسه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه مالی نیست اعتیاد برادرمه این بلای خانمان سوز که زندگی هممونو جهنم کرده

سعی کنین  ک کمکش کنین ترک کنه  و بجای غصه خوردن راه حل مفیدی پیدا کنین   در واقع برادرت بدبخته نه پدر و مادرتون   

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم میفهمم چی میگی اما نگو کاش میشد نرم  ما بچه ها بااااید قوی باشیم بخاطر پدر مادرامون ...

اگه همه مرده ها زنده شدن تینم ترک میکنه

دیگه امیدی نداریم کاش لااقل زن و بچه نداشت

😔😔😔😔😔 ولی اونا که تقصیر ندارن عزیزم شما هم نرین دیگه دق می‌کنند شما با همین تایم کم اینقدر داغو ...

دقیقا به همین فکر میکنم که اینا چی میکشن این همه وقت

او وقت ما تو خونه هامون آروم نشستیم

اگه همه مرده ها زنده شدن تینم ترک میکنه دیگه امیدی نداریم کاش لااقل زن و بچه نداشت

نزن این حرفو الان که داره تو عمه ی مهربونشونی حتی اگه یه روز بچه هاش باهات خوب نباشن 

اما خیلیا رو دیدم که نظر شمارو داشتن اما یهو طرف خسته میشه و ترک میکنه بخدا اسفند ماه جشن ۱۵ سال پاکیشو گرفتن البته دیگه خونه نشین شد ۴۰ سالشه دیگه زن اینام نمیگیره اما سالمه 

ناامید نشو از لطف خدا 

من معجزه رو به چشم دیدم الهی که توام ببینی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️