بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 عنوان زبان عربی کی بلده؟ 517 بازدید | 32 پست دوست خوشگلم آیا یاد گرفتن زبان شما سخته؟خیلی علاقه دارم یاد بگیرم آموزشگاه خوب سراغ ندارم اگر جایی بلدید راهنمایی کنید متشکرم 1402/01/01 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 نهههههه کافیه علاقه داشته باشی😍😍😍😍ان شاءالله اصلا سخت نیست برات😍😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 از سختترین لغات عربی هستشواس ما ک آسونه اما درکل لغت سختیهاما باتلاش قشنگ میتونی یادبگیری دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
royaiiiiii عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 13921 من فولم ... لا خواهر لا مادر ؟لا خواهر مادر؟ یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 نهههههه کافیه علاقه داشته باشی😍😍😍😍 ان شاءالله اصلا سخت نیست برات😍😍😍😍 علاقه دارم خیلی قشنگه زبانش😍
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 از سختترین لغات عربی هستش واس ما ک آسونه اما درکل لغت سختیه اما باتلاش قشنگ میتونی یادبگیری بدون آموزش میتونم؟
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 بدون آموزش میتونم؟ نه اصلااا الا اینکه با عربا همنشینی کنی سالها دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 اتفضلی گولی شنو تردین انا اعلمچ بخدا من بی تقصیرم 🥲
شوهر_نی_نی_یار_شب عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 2193 برو انگلیسی یاد بگیر عربی به چه کارت میاد فکر خوب زندگی خوب رو میسازه...
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 نه اصلااا الا اینکه با عربا همنشینی کنی سالها اصفهانم و سعادت نسیبم نشده هنوز