بهاردیبهشته مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 عنوان زبان عربی کی بلده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 32 پست دوست خوشگلم آیا یاد گرفتن زبان شما سخته؟خیلی علاقه دارم یاد بگیرم آموزشگاه خوب سراغ ندارم اگر جایی بلدید راهنمایی کنید متشکرم 1402/01/01 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 اصفهانم و سعادت نسیبم نشده هنوز عزیزمیپس آموزش ببین دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 برو انگلیسی یاد بگیر عربی به چه کارت میاد یه علاقه ک بهش رسیدگی بشه حتما ب درد میخوره و باعث پیشرفت کاری یا ...شاید بشه
شوهر_نی_نی_یار_شب عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 2193 یه علاقه ک بهش رسیدگی بشه حتما ب درد میخوره و باعث پیشرفت کاری یا ...شاید بشه این علاقه ات از دینت میاد فکر خوب زندگی خوب رو میسازه...
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 من عربم ولی خوب عربی رو گاهی وقتا اشتباه حرف میزنم سخت شد ک 😮
رقیه1401 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1133 بخدا من بی تقصیرم 🥲 عزیزم معنیش اقن بود بفرما چی میخوای خودم یادت میدم پسرم ودخترم تمام هستی من
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 این علاقه ات از دینت میاد تنها چیزی ک عربی بلدم توحید و حمد هست چه ربطی ب دین دارن یعنی شما ک انگلیسی علاقه دارید صدرصد دینتون فلانه یا فلانه!یا هندی علاقه دارید بودا و ...؟
شوهر_نی_نی_یار_شب عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 2193 تنها چیزی ک عربی بلدم توحید و حمد هست چه ربطی ب دین دارن یعنی شما ک انگلیسی علاقه دارید صدرصد دینتون ... نه گلم معمولا کسانی که عاشق عربی هستن مذهبی هستن منظورم این بود فکر خوب زندگی خوب رو میسازه...
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 عزیزم معنیش اقن بود بفرما چی میخوای خودم یادت میدم 🥲چقدر خوبی .من استعداد درخشانم و سریع مطالبو میگیرم کافیه راهنمایی کنید قدم ب قدم چیا بخونم ید یاد بگیرم. در حد مکالمه
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 نه گلم معمولا کسانی که عاشق عربی هستن مذهبی هستن منظورم این بود اهان مرسی گلم آره شاید
رقیه1401 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1133 هر چیزی میخوای یاد بگیری ازم بپرس البته من عربیمون خوزستانیه پسرم ودخترم تمام هستی من
vanilla_ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1680 من عاشق عربیم استعدادهم دارم تومدرسه همیشه۲۰بودم خیلی هم دقت میکردم انقدتو گوشی و ماهواره فیلم عربی نگا کردم الان تویوتیوب فیلم و کارتون نگامیکنم تقریباسر درمیارم ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 هر چیزی میخوای یاد بگیری ازم بپرس البته من عربیمون خوزستانیه خیلی لطف میکنید گلم .همین خوبه
رقیه1401 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1133 خیلی لطف میکنید گلم .همین خوبه در خدمتم خواهش میکنم پسرم ودخترم تمام هستی من
بهاردیبهشته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 345 من عاشق عربیم استعدادهم دارم تومدرسه همیشه۲۰بودم خیلی هم دقت میکردم انقدتو گوشی و ماهواره فیلم عربی ... پس خیلی زمان میبره .منم خیلی علاقه دارم اما تسلط کامل رو نیاز دارم