2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن

عزیزدلم‌خبری از حاجتت شد نشونه ای چیزی ؟

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
یه نشونه بی نتیجه ولی💔😔

صبر کن گلم من باهمه وجودم درکت میکنم منم ۶ ماهه کسی که ۱۴ سال عمرم کنارش بودم ندارم و تواین ۶ ماه مدام دعا میکردم اما هنوز نشده اتفاقا منم ختم صلوات داشتم و تازه تموم شده پس با ذره ذره وجودم انتظار و دردی ک میکشی رو هم لمس کردم و هم‌درک میکنم اگر نشونه دیدی اصلا ناامید نشو قطعا قراره به خواستت برسی به جاش شروع کن به صلوات گفتن هرچی هم میگی فقط برای امام زمان و برای سلامتیشون هدیه کن به خانم‌نرجس خاتون مادرگرامیشون 

هم خودت آروم میشی هم ایشون واسطه میشن برات بین امام زمان و تو و کار حاجت رواییت سریعتر پیش میره حتی یه لحظه هم شک‌به دلت نیار 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

قبول کردم گلم 

سلام مشکلتون چیه خواهر؟ 

اشاره کنید تا ان شاءالله راه قرانی در رابطه با اون پیدا بشه

نگران نباشید 

آرام باشید 

خدا همیشه همراه ماست. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»