2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم اگه قابل باشم

ممنون میشم من از ته دلتون دعا کنین حالم خ بده زندگیم داغونه میشه برای من از ته دلت دعا کنی شفا بگیرم کلا ۲۴ سالم 

ساییدگی شدید زانو دارم پول عملش ندارم گاهی به زور دو قدم راه تو خونه حتی میرم دیسک کمر .دیسک گردن .دیسک بین کتف دارم.

رودهام زخمن .معدم زخمه . کلیم داعونه روماتیسم دارم .عفونت رحم یک ساله دارم درمان نمیشه افتادگی رحم بچه ندارم نرمی غضروف تمام مفاصل بدنم که بایه حرکت اشتباه ممکنه بشن عین زانوم !کیست تنبلی تخمدان نمیدونم اصلا کجام سالم بریدم از زندگی بخاطر بیماریام زندگیمم داره میپاشه 

تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و یارانش قسم بده انشالله تو این ماه فروردین ۱۴۰۲با عشقم عقد و عروسی کنم و عشقم همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض. و خسیس و بددل و شکاک و اهل دعوا و دست به زن  نباشه و انشالله کارش تو شرکت درست شه بره و خونه ی خیلی خوب و ماشین عالی بتونیم بگیریم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺