2821
2789
عنوان

با موهام چی کار کنم؟

398 بازدید | 21 پست

خواهرم برام رنگ زد موادش شد۱۲۰۰

موهام خیلی وز شده گره میخوره

و اینکه یه ورش طلایی شده یه ورش روشن تر 

شبش کم تر دیده میشد ولی الان که رفتم حمام افتضاح و ضایع شده چی کار کنم؟؟ 

خیلی ناراحتم خیلی دم عیدی گفتم تغییر کنم ولی واقعا اعصابم خورد میشه

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

روغن بگیر بمال موهاتو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موهاتو باید احیا کنی  تراپی و اینا

رنگشو چی کار کنم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
وقتی احیا کردن واست بگو یه رنگساژ بعد ش واست بذارن یکدست میشه  کار خونگی همینه  اونا کار ...

نه بابا یه عکس نشون میدی یه چی دیگه در میارن 

خاهرم موهاتو سوزونده‌ دکلرش‌ وقتی کاربلد نیست واقعادچرا گردن میگیره:/

میشه تو خودم حرفام خفه ،چون اعتماد نکن تو بک گراندمه🖤🩹رک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره مثلا رک بودن یعنی من بستنی دوست ندارم یا مهارت نه گفتن داشته باشم اما بی‌شعور بودن به معنی وقاحته‌ مثلا من به دوستم میگم تو چقد چاقی یا بینیت شبیه عقابه ببخشیدا من رک هستم! .یه روز پرواز میکنم میرم‌ 🙂👩🏻‍🦯🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز