2777
2789

سلام دوستان..سال جدید هم برهمگیتون مبارک باشه..

من این دوساله ازدواج کردم و توی طی این دوسال چه بلاها که سرم نیومده..

مادر شوهر و پدرشوهرم با اینکه دایی و زنداییمن ولی از من خوششون نمیاد نمیدونم چیکار کردم..

ازونورم شوهرم پنج ماهه که سربازه..پدر من این وسط درومده همه میگن چرا اینجوری زندگی میکنی..من هیچی تو اون خونه ندارم مستاجر هم هستم..حتی نذاشت درسمم ادامه بدم..

ازونورم اومدن هرسه تاشون رفتن طلاهامو فروختن و منو هیچی حساب نکردن..واقعا نمیدونم چیکار کنم..پدر شوهرم خیلی به من بدبینه همش فکر میکنه من میخوام ب پسرش خیانت کنم..منم قهر کردم اومدم خونه بابام 😕😕

منم دنبال طلاقم پووووف

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 

اره بنظرم حق داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با کسی که تکلیفش با خودش مشخص نیست و سربازی نرفته ازدواج کردی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تا وقتی که واسه تصمیم طلاقت دنبال تائید ما یا اطرافیانت هستی نباید طلاق بگیری !

چون این نوع تفکر نشون میده که تو فعلا قدرت تصمیم گیری رو نداری و اگه یه نفر فقط یه نفر بهت بگه اشتباه کردی طلاق گرفتی تو کلا خودتو میبازی 

و احتمالا بعد از طلاقت واسه اینکه از مطلقه بودن خودتو خلاص کنی دوباره تن به یه ازدواج اشتباه دیگه میدی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان