2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم بنظرتون حق دارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 21 پست
😪 ب خاطر دوست داشتن تن ب ذلت ندین چرا باید با کسی ک تکلیفش با خودش معلوم نی ازدواج کنی

یه تجربه مزخرف رو گذروندم ولی الان خودم به خودم حق میدم که طلاق بگیرم..ولی بازم خانوادم میگن یکم صبر کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی واقعا..

من کلا از مدافعین سر سخت طلاقم 

چون مطمئنم حداقل ۹۹ درصد زنایی که تصمیم به طلاق میگیرن از اصلاح اون زندگی قطع امید کردن 

منتها طلاق یه زن قوی میخاد نه یه دختر بچه که فک میکنه حتی واسه طلاق گرفتنشم دیگران باید تائیدش کنن یا ازش حمایت کنن 

چون تو واقعیت هیچکس از ادمایی که طلاق گرفتن حمایت نمیکنه .

پس باید انقد قوی باشی که اولا نظر ما و اطرافیانت برات مهم نباشه

دوما تمام تلاشتو بکنی که مستقل بشی (مستقل شدن خیلی مهمه چون بعد طلاق اکثر مواقع خانواده ها بدون اینکه قصد بدی داشته باشه تیکه میندازن که این خودش باعث تضعیف روحیه شما خواهد شد)

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یه تجربه مزخرف رو گذروندم ولی الان خودم به خودم حق میدم که طلاق بگیرم..ولی بازم خانوادم میگن یکم صبر ...

عجله نکن برا طلاق همیشه وقت هست 

اول ریشه یابی کن که چرا چیکارکردی ک بدون اجازه خودت اینکارو کردن 

ما خودمون اجازه میدیم باهامون هررفتاری بشه 

ازطرفی برای اشتی هم عجله نکن 

نگو عیده فلانه مردم میفهمن بزار بفهمن مهم نیس مهم اینه که توفرصت مناسب و بدون عجله بهترین تصمیمو بگیری

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
من کلا از مدافعین سر سخت طلاقم  چون مطمئنم حداقل ۹۹ درصد زنایی که تصمیم به طلاق میگیرن از اصلا ...

درسته کاملا حرفتون صحیحه..

ولی من درسته سنم کمه اما تو این دوسال واقعا پیر شدم دیگه زندگی برام حروم شده..حوصلشونو ندارم..

اینکه میخوام نظر بقیه رو هم بدونم واسه اینه که شاید یه راهکاری دستم بیاد کار بیخودی انجام ندم