2777
2789
عنوان

یعنی میشه یه بار دیگه 😟

101 بازدید | 7 پست

بچه ها من شیرازم، یه بار که سوار خط واحد شده بودم که برگردم یه خانومی با بچه اش اومدن تو خط واحد 

یه پسر داشت که ۱۲_۱۳ ساله بود 

و بغلش کرده بود.

چون معلولیت جسمی داشت خیلی ناراحت شدم 

چند روزه از فکرش بیرون نمیام 

میگم کاش شماره اش گرفته‌ بودم هر زمان کار میکردم و پولی دستم می اومد براش ویلچر می‌خریدم که انقد اذیت نشه پیرزن بدبخت.

میشه یه بار دیگه ببینمش ؟! 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

دنیا کوچکتره شاید دفعه بعدی که سوار اون اتوبوس واحد شدی دیدیش.. منم دلم خیلی سوخت داشتن معجون و بستنی میفروختن یه پسر بچه ۷ساله اینا راه رفتنی داشت جلوتر از مادرش میرفت یهو مادره از پشت گردنش شبیه موش که از دمش بگیرن گرفت و هی محکم میزدش که برا چی داری نگا میکنی 🤦 ارزو کردم که ای کاش خدا به همه بچه نده فقط به کسایی بچه بده که واقعا لیاقتشو دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیا کوچکتره شاید دفعه بعدی که سوار اون اتوبوس واحد شدی دیدیش.. منم دلم خیلی سوخت داشتن معجون و بستن ...

اخی بمیرم

چرا با بچش اونجوری کرده؟!

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم دنیا پر از افراد نیازمند هستش  هر کاری از دستت برمیاد انجام بده  اون خانوم هم بالا ...

اخه نیازمند واقعی به نظرم ایشون بود

فقط به ایشون اعتماد کردم 

انشاالله تا الان ویلچر خریده باشه 

اخی بمیرم چرا با بچش اونجوری کرده؟!

دلیلشو نمیدونم ولی بچه فقط نگا کرد نه درخواست بستنی کرد نه چیزی. 😔 خواستم برم جلو به بچه بگم هرچی دوسداری انتخاب کن مهمون من ولی مادره از بس بداخلاق بود ترسیدم شر بپا کنه

دلیلشو نمیدونم ولی بچه فقط نگا کرد نه درخواست بستنی کرد نه چیزی. 😔 خواستم برم جلو به بچه بگم هرچی د ...

چه دل دریایی داری عزیزم