2777
2789

من دوتا بچه ۳ ساله و ۸ ساله دارم دو سال و نیمه افسردگی شدید گرفتم چون خانواده ای همسرم خیلی خیلی اذیتم کردن هرروزارزوی مرگ میکنم دو سال بود بت داروهای دکتر مدیریت میکردم اما خوب هم نبودم ولی کنترا شده بود یهو نمیدونم باز چی شده هراس های بیجا ارزوی مرگ مختل شدن زندگی روزمره به دکترمم گفتم باز همون داروها رو داده چیزی اضافه نکرده دارم میمیرم از اضطراب و هراس شدید خدا برا کسب نخواهد .حالا اینکه میخوام بگم بچه ها به پیشنهاد یکی دوسه بهری نشه کردم واقعا حالم بهتر میشه گاهی فک میکنم بهش اعتیتد پیدا کردم از این ور هم نمیخوام خودم رنج بکشم و هیچ لذتی نبرم از اون ور حرف مردم ابروریزی معتاد بودن تورو خدا بگین من چیکار کنم التماس کسی افسردگی داشته با چی خوب شده

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

سرچ کن دنیا گرایلی و اولین وقت آزاد مشاوره اش رو رزرو کن از طریق سایتش.

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ورزش میکنید؟

طبع بدنتون اکه سرد باشه

بیشتر  فکر میکنید

اگه سودایی باشیم‌بدتر

بهترین درمانها از خوراک و تغذیه خوب و ورزش اتفاق می افته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شماره مشاور با قیمت مناسب میخوای بدم؟

سه ساله از بس پول خرج دوا و دکتر کردم که میترسم کم بیارم بذارید حالا

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

برو پیش مشاور بببن چطوری باید برخورد کنی اگه درست نمیشن قطع ارتباط کن و شوهرت بکش سمت خودت

من یکی میشناسم افسردگی شدید داشت در حد خودکشی .. دانشجو پزشکی تهران هم بود قرص میخورد میگفت عوارض داره قطع بکنیم دوباره شروع میشه باید ریشه ای مشکلت حل کنی خوب هم شد

نه راه خوبی نیست افتادن از چاله به چاه هست عزیزم 

خب چیکار کنم داره تمام وجودم میارره و مضطربه هراسانم قلبم صداشو میشنوم

دستتو بذار روزانتو و ازاول سال جدید زندگی خوب وخوش بکن کناربچه ها و همسرت خانواده همسرت انگشت به دهن بمونن خودتوقوی کن نذار دشمنات شاد بشن بچسب به زندگیت شوهرت زن افسرده میخواد چکار؟ ؟ فوت کردی ی رن میگیرن واسه شوهرت بچه هات میفتن دس نامادی من زندگیم نابود شد همسرم فوت شد همه آدماروشناختم 

حتما با روانشناس صحبت کن.از رنگای شاد به خصوص زرد تو لباسات یا هرچیزی که جلوته و میبینیش استفاده کن زعفرون و بستنی دوپامین آزاد میکنن خوبه.آهنگ غمگین اصلااا گوش نده فیلم و سریال غمگینم نه طنزارو پیدا کن نگا کن آهنگای شاد گوش کن کارایی که حالتو قبلا خوب میکردن زیاد انجام بده و حتمااا با روانشناس صحبت کن سال تحویل برات دعا میکنم❤

برو پیش مشاور بببن چطوری باید برخورد کنی اگه درست نمیشن قطع ارتباط کن و شوهرت بکش سمت خودت من یکی م ...

الان شوهرم خوب شده مشکله اینه که کار از کار گذشته و بدجور مریض و افسرده شدم و بعد کلی قرص خوردن هنوز هم خوب نشدم

حتما با روانشناس صحبت کن.از رنگای شاد به خصوص زرد تو لباسات یا هرچیزی که جلوته و میبینیش استفاده کن ...

ممنونم یه دنیا محتاجم عزیزم دعا کن نجات پیدا کنم از این درد بی درمان

خب چیکار کنم داره تمام وجودم میارره و مضطربه هراسانم قلبم صداشو میشنوم

پاشو یه کم پیاده روی کن نفس عمیق بکش به گذشته فکر نکن مهم الانه که میگش شوهرت خوب شده پس با فکر کردن به تلخی های گذشته از این به بعد رو هم تلخ نکن

پاشو یا علی بگو فکرای خوب کن لذت ببر از این به بعد