2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا بریم آشپز خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
منم برای شوهرم کار میکنم و ازش دستمزد میگیرم چه اشکالی داره 

چه خوب... میشه بدونم شغلتون چیه؟ و اینکه همیشه دستمزد تونو داده و برای خودت بوده این پول یا خرجش کردین تو زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از شوهرت باید نگران شریکاش باشی که پررو نشن، اونا چرا خانوماشونو نمیارن؟ 

اونا مجردن گلم اونا تو حرفاشون پشت گوشی شنیدم که به شوهرم میگفت دستمزد خانومتون بردارین ولی شوهرم تعارف تیکه پاره می‌کرد خوشم نیومد🙄

مثلا شوهرته به نظرت واقعا از این فکرا میکنه؟ اگه ادم خسیس و پول پرستیه که دیگه تو میشناسیش ولی به ...

نه آدم لارجیه خداییش ولی دلمو تو زندگی زیاد شکسته ازش دلچرکینم و اینکه یبار بهم خیانت کرده پشتم گرم نیست هیچ جوره با اینکه خیلی کارا کرده که جبران شه ولی نمیشه دیگه میفهمی چی میگم 

نه آدم لارجیه خداییش ولی دلمو تو زندگی زیاد شکسته ازش دلچرکینم و اینکه یبار بهم خیانت کرده پشتم گرم ...

عزیزم پشیمونه دیگه اینطوری نباش برای روانت خوب نیس. مثل یه بچه که بچگی کرده والان پشیمونه بهش نگاه کن ‌.میدونم خیانت چقدر بده وحشتناکه ولی سعی کرده که جبران بشه توام ببخش ..

I'll have a hard days but let we just do it.
عزیزم پشیمونه دیگه اینطوری نباش برای روانت خوب نیس. مثل یه بچه که بچگی کرده والان پشیمونه بهش نگاه ک ...

😔😔آره.پشیمونه منم بخشیدمش ولی ته دلم یه داغیه که فراموش نمیشه لعنتی بخاطر بچه هام از خودمم باید بگذرم انشالا خدا کمکم کنه تو سال جدید 💚

چه خوب... میشه بدونم شغلتون چیه؟ و اینکه همیشه دستمزد تونو داده و برای خودت بوده این پول یا خرجش کرد ...

کارمون آزاده و مغازه داریم ، اره همیشه داده نداده هم به زور گرفتم 😁 پول هم برای خودمه نمیگه چیکارش کردی ولی همون برا بچه ها خرجش میکنم یا برا خودم 

میتونم بپرسم شغلتون چیه و اینکه فقط خودتون و شوهرتین یا شریک هم دارین؟ 

خودم وهمسرم هستیم کارمند هستیم هرکدوم جدا پول تو

حسابمون میاد ولی کارت من دست همسرم هست

اصلا ناراحتم نیستم

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭