2777
2789
عنوان

تبریک عید اول باید به مادر خودمون زنگ بزنیم یا مادر شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
خوب مونده اول به مادر خودش زنگ بزنه یا مادر همسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا به پیر به پیغمبر فرق نداره.به هکسرش بگه بیا زنگ بزنیم تبریک بگیم.اون هرچی گفت اول به اونا زنگ بزنن.همین.تمام

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش که میفهمه

یعنی‌چنان موضوع مهمیه؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ازمن به شمانصیحت از همین اول زندگی مامان من مامان تو راه ننداز که زندگیت به فنامیره خوددانی

👏👏

ازکجا میخاد بفهمه بابا .. گوشی اونه تماس اونه

منم میگم .....برا استارتر مهمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یعنی‌چنان موضوع مهمیه؟

انقدر مهمه که براش تاپیک زده دیگه....................از ما راهنمایی میخاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......