2777
2789

سلام خانوم ها لطفا همه یک بیوگرافی از خودشون بدن و اینکه چند وقته اقدام هستن

من ۳۶ سالمه یک دختر ۶ سال دارم یک سال اقدام کردم خارج رحم باردار شدم الان چند ماه اقدامم هنوز نتیجه نگرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من زیر ۳۰ سال هستم  باردارم 😍 سرما خوردم بدجورررر

سلام عزیزم

ای جاااانم خیلی مواظب خودت باش آدم تو بارداری ضعیف میشه و خیلی زود مریض میشه منم تو بارداریم سرمای خیلی بدی خوردم هیچ وقت یادم نمیره 

من اسفند ۹۹ آزمایشات قبل بارداری دادم فهمیدن یکم کم کاری تیروئید دارم که دارم دارو مصرف میکنم

ذخیره تخمدانمم ۲.۶ بود یکبار عکس رنگی گرفتم بعدش سریع حامله شدم ولی خارح رحم شد دوباره عکس رنگی گرفتم گفتن کمی چسبندگی لوله رحم دارم. دکتر گفت بهتره لاپاراسکوپی کنی یه دکتر دیگه رفتم گفت لازم نداری حالا نمیدونم لاپرا کنم یا نه

سلام عزیزم چه آزمایش‌هایی دادین و چکار کردین تا حالا؟

من دو بار بارداری ناموفق این وسط داشتم.

الان ۵ ماه باز اقدام کردم.

چون اون سه بار خیلی راحت باردار شده بودم . بعد ۳ ماه رفتم دکتر. خودم مشکل خاصی نداشتم ولی اسپرم های همسرم سرعتشون کم. فعلا بهش دارو تقویتی داده.

اگر با دارو تقویت نشه، میخوام برمiui ، نمیخوام سنم بالاتر بره

راستی یک ماه هم قرص خوردم سه تا کلومیفن یکی لتروزول و آمپول hmg و hcg که انقدر هایپر شده بودم که کیست آوردم و ماه بعدش ld خوردم تا کیست بره

این ماه هم میخوام آز هورمونی پرولاکتین و دوباره ذخیره تخمدان بدم. 

من دو بار بارداری ناموفق این وسط داشتم. الان ۵ ماه باز اقدام کردم. چون اون سه بار خیلی راحت باردار ...

کار خوبی میکنی منم خیلی تو فکر آی وی اف و دو قلو آوردنم شوهرمم با زور رفت آز اسپرم داد هنوز دکتر نبردم ولی گفت نه بده نه خوب 

من نگران ذخیره تخمدانم مال شما چنده?

[QUOTE=280777134]کار خوبی میکنی منم خیلی تو فکر آی وی اف و دو قلو آوردنم شوهرمم با زور رفت آز اسپرم داد هنوز دکتر نبر ...[/QUOTE

تست ندادم.

این دکتر که میرم خیلی ریلکس.

الان اون تقویتی ها رو داده به شوهرم ، گفته برو حالا چند ماه، اگر نشد ، یه کار دیگه کنیم.

خوب تو دهنم بهش میگم تو این سن میترسم.

من سقط قبلیم بخاطر سندروم داون بود. بخاطر اون نمیخوام خیلی طول بکشه و سنم بالا بره

[QUOTE=280777134]کار خوبی میکنی منم خیلی تو فکر آی وی اف و دو قلو آوردنم شوهرمم با زور رفت آز اسپرم ...

داروهایی که مربوط به اسپرم هست معمولا دیر اثر میکنن. آره زمان را از  دست نده منم استرس همینو دارم. والا از بس تقویت کردم و مولتی ویتامین خوردم چاق شدم همه چی گذاشتم کنار چند وقته نه مو رنگ کردم هی گفتم حامله بشم دو رنگ میشه این ماه هم بوتاکس کنسل کردم گفتم حامله باشم خوب نیست.   دیگه خسته شدم

من ۳۶ سالمه سه ماهه اقدامی هستم دو ماه پیش با قرص و آمپول اما از دکترم راضی نبودم چون تنبلی گرفتم با این داروهاش. عوضش کردم این دکتر گفت چرا زود بهت قرص و آمپول داده. قطع کردم گفت تا شهریور طبیعی اقدام کن. باردار نشدی بعد بیا پیشم.

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
من ۳۶ سالمه سه ماهه اقدامی هستم دو ماه پیش با قرص و آمپول اما از دکترم راضی نبودم چون تنبلی گرفتم با ...

سلام عزیزم بله معمولا بالای ۳۵ سال بعد شش ماه قرص میدن و زیر ۳۵ سال بعد یکسال قرص میدن