2777
2789
عنوان

مدل سفره هفت‌سینمو ببینین خوبه+عکس

2425 بازدید | 37 پست

سلام دوستان خسته کاراهای عید نباشین    من بالاخره سفره هفت سینمو چیدم.  بیاین نظر بدین کدوم مدل بهتره رو ساتن کنار پذیرایی یا رو میز نهار خوری؟؟؟؟ و چه چیزایی کم وزیاد کنم.          زود زود

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

رو ساتن بنظرم قشنگ نیست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی خوبه ،ب دل خوش ان شاا...

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

هفت سین سلیقه ایه 

مثلا این مدلی که چیدی و من چند سال پیش خیلی میدیدم و خودمم چیدم

ولی الان مینیمال میچینم و همه رو امسال توی یه ظرف سفید بزرگ چیدم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

رو زمین ک اصلا قشنگ نیس. گل خشکا رو از رو میز بردار. چیه اینا 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙