2777
2789
عنوان

سال 1402

314 بازدید | 6 پست

کمتر از 24 ساعت مانده تا سال نو سال جدید یک سال دیگه هم گذشت با همه خوبی ها و بدی هاش با همه کم شانسی هاش گذشت داره تموم میشه چند ساعت دیگه مونده... 

درسته دلم گرفته حس خوبی ندارم ولی دوست دارم این دعا در حقتون بکنم سال پر برکت پر از خوبی و سلامتی داشته باشید هیچ وقت کسی بهتون بدی نکنه هیچ وقت. 

گذر عمر خیلی سریع اتفاق می‌افتد خیلی زود.. 

انگار همین دیروز بود که سال شد سال جدید و سال 1401 ولی تموم شد ساعت هایی دیگه بیشتر نمونده تا پایان عمر و زمانش. 

امیدوارم دلتون شاد باشه همیشه سال نوتون مبارک 😘

بزرگترین اقیانوس دنیا اقیانوس آرام است  ؛ پس آرامش بگیر تا بزرگ شوی... :))))))) 

چرا من عکسمو گذاشتم همه رفتن که

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلا هرسالم فرقی با سال قبلش نداره فقط زجرهام بیشتر میشه همین 🚶‍♀️

امسال عید هم برای من بوی عید نمیده ولی ایشالا تموم شه زودتر و روز های خوبی رو به بینی:))  عیدت مبارک 😘

بزرگترین اقیانوس دنیا اقیانوس آرام است  ؛ پس آرامش بگیر تا بزرگ شوی... :)))))))