2777
2789
عنوان

جنین عرضی و مشکلاتش(به هم فکری و تجربیات شما نیاز دارم )36 هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 29525 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبا بانو به نظر من برو پیش پروین کلانتری پور. تو نی نی سایت بچه ها ازش تعریف کرده بودند. مدرکش رو از فرانسه گرفته و با تجربه است. بعضی دوستان که میخواستند طبیعی زایمان کنند از دو سه هفته به زایمانشون رفتند پیشش و نرمشهای مخصوص داده برای راحتتر شدن زایمانشون و مامای همراهشون بوده تا دو ساعت بعد زایمان. به نظرم اگه بری پیشش شاید ورزشهایی بده که جنین بچرخه اما اینکه بخواد یک ماما با دست جنین رو بچرخونه به نظرم ریسک داره و ممکنه خدای نکرده بند ناف دور گردنش بپیچه. اینم تلفنشه: تلفن مطب 6072510
گر نگهدار من آنست که من می‎دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‎دارد
سلام عزیزم اصلا نگران نباش جاری من الان تازه رفته تو هفته 38 تا یکی دو روز پیش بچش نچرخیده بود ولی رفته سونو گفتن چرخیده عجله نکن وقت هست تازه مادرشوهر من میگه بچش یعنی برادرشوهرم دقیقا موقع به دنیا اومدن چرخیده خودش میگه من کاملا چرخش بچه رو احساس کردم. یکم صبر کن بعدم خودتو بسپر به خدا هیچ وقت چیزی رو به زور نخواه . اگر خدایی نکرده بری پیش ماما که بچرخونه اتفاقی بیفته هیچ وقت خودتو نمیبخشی یکم صبر کن. راستی توی مفاتیح دعای یستشیر و بخون خیلی خوبه یکی از خواصشراحت زایمان کردنه.
خیلی ممنون از راهنماییتون من امروز رفتم سونو گفت وزن بچه 2750 و بریچ شده سر و صورت سمت راست بالا و ّپا سمت چپ و پایین
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
صبا جان منم بچم بریچ بود تا هفته 33 که بخاطر خرید دو روز تمام پیاده روی خفن داشتم روزی 3 یا 4 ساعت که همین پیاده روی باعث شد بچم بچرخه خودم متوجه شدم چون به مامانم میگفتم سر و ته بچه رو گم کردم انگاری جاش تغییر کرده که رفتم سوتو گفت سفالیک شده
وای صبا بانو خیلی خوشحال شدم که دیدم نی نی داری ..همیشه به فکرت بودم. از اون تاپیک کلومفین .. نی نی من هم بریچ بود تا هفته های آخر یهو احساس کردم که چرخید. وقتی رفتم سونو گفت چرخیده....چرخیدنش احساس کردم
Lilypie Maternity tickers

دخترم همه روشنایی خونه ما....عشق و زندگی من بدنیا اومد
بردیا بازم عرضی شد و تو وضع بدی قرار گرفت صورتش و چرخونه به سمت ستون فقراتم سرش سمتةچپ و پاهاش سمت راست بالا دکتر گفت دیگه احتمال چرخیدنش خیلییییییی کمه ناریخ سزارین رو زد ٤ خرداد من تمام تلاشمو کردم اما ... اخرش شد سزارین
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
صبا بانو سلام:نمیدونم منو یادت میاد یا نه؟تقریبا ماه 4 بودم که با هم حرف زدیم .گفتی تو مشهد زندگی می کنی و منم خیلی خوشحال شدم که یک همشهری پیدا کردم و الان هم خوشحالتر شدم چون تقریبا تاریخ زایمانمون هم باهمه من الان 34 هفتمه عزیزم راستی اسم دکترت چیه؟
به نظرم صبا بانو جان اصلا نگران نباش و فقط نوع زایمانت رو به خدا بسپار و پافشاری نکنبگذار هر چی که صلاحته همون بشه . اگه 1درصد نتونستی طبیعی زایمان کنی به فال نیک بگیر و بگو شاید طبیعی به ضرره خودمو بچه بوده. فقط بسپار دسته خدا و ازش بخواه هر چی واسه خودت و نی نیت بهتره و راحتره همون شه
از ماه ٤ تا حالا ٣٠ تا پست گذاشتی من فکر کنم ١٠٠٠ تا گذاشتم عزیزم دکتر زهرا زارع من هفته ٣٧+٢ هستم العان