2777
2789
عنوان

بیاین بهتون عیدی بدم 🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 111 پست
ممنونم مهربونم با دعات اشک تو چشمام جمع شد  انشالله این دعایی ک کردی به خودت برگرده مهربونم😍 ...

عزیزدلم ان شاالله  اشک شوق تو چشمای قشنگت حلقه بزنه وقتی داره بله میگی سرسفره عقد به عشقت از ته دل برات این لحظه رو زودتری میخوام🌷🌷

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
عزیزدلم ان شاالله  اشک شوق تو چشمای قشنگت حلقه بزنه وقتی داره بله میگی سرسفره عقد به عشقت از ته ...

ممنونم گل مهربون خدا کنه😍😘

انشالله همین اتفاق واسه خود تم بیفته آمین❤❤

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون قشنگم 🌷🌷ان شاالله خیلی زود خبر عقدت با عشقت رو بدی  استارتر عزیز ان شاالله حاجت روا بش ...

انشالا چشم حتما عزیزم🌹🌹🌹

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
انشالا چشم حتما عزیزم🌹🌹🌹

ممنون عزیزم🌷🌷🌷

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
@elahe_aab_1994   مادر شدنشون @درخت_الماس   حاجت روایی @anare_soorati   حاج ...

ممنون خواهر گلم برای حاجت روایی شما، استارتر و همه صلوات فرستادم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫