2777
2789

چند روز پیش پسرم تب کرد

بعد خودم تب کردم و الان دیگه تقریبا خوبم

یه نوزاد ۴۵ روزه دارم، دو روزه عطسه و یکم سرفه و خس خس سینه داشت

یکی دو ساعت پیش حس کردم کمی گرمه، لباساشو متعادل تر کردم، بعد با تب سنج گرفتم ۳۸ هست، که با نیم درجه که اضافه کنم میشه ۳۸ و نیم که خیلی زیاده

ولی حالش خوبه، شیر میخوره و بی حال نیست

اینم بگم ما خوزستانیم و الان کمی هوا گرمه و خودمم گرممه الان

نمیدونم تبه یا گرمشه

حالا من قطره ی استامینوفن ندارم، فعلا با پارچه ی خنک دارم تبشو پایین میارم

دیگه چه راهکارایی هست؟

چیکار کنم کمی پایین بیاد تا شوهرم بره دارو بخره؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

خیار نصف کن بمال ب دست و پاهاش وقتی از یخچال در اوردی یهو نذاری باید صبر کنی هم دمای محیط شه.تو آبی ک پاشویه میکنی نمک یا سرکه بریز

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید دکتر لطفا جفتتون ... برای خودت و بچه ات دعا میکنم زودی خوب بشید ❤💚

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
خیار نصف کن بمال ب دست و پاهاش وقتی از یخچال در اوردی یهو نذاری باید صبر کنی هم دمای محیط شه.تو آبی ...

ببین دست و پاهاش خنکن، حتی بینی اش هم خنکه، فقط سرش داغه و گردنش

و اینکه دمای دماسنج هم خیلی زیاد نشون میده نمیدونم چرا

اره ۳۸ تبه.بهش تند تند شیر بده . شیرتو بدوش یکم با نوک قاشق یا هرچی بده بخوره . پاشویه زیاد هم دکتر میگفت خوب نیست بدن رو ضعیف میکنه.... ولس چاره نیست با آب بسیار ولرم رو ب گرم پاشویه بده لرز نگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همون فعلا پاشویه کن ولی حتما قطره بهش بده دکترم ببرش تب نشونه عفونته

آره حتما فردا صبح میبرمش دکتر ان شاءالله 

فکر کنم کرونا گرفتم، اونم که از من گرفته

خیلی از خودم ناراحتم😭

ببین دست و پاهاش خنکن، حتی بینی اش هم خنکه، فقط سرش داغه و گردنش و اینکه دمای دماسنج هم خیلی زیاد ن ...

تبسنجتدیجیتاله؟ یا جیوه ای؟ دبجیتال ها خطا دارن. از اون جیوه ای زردها میتونی تهیه کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره ۳۸ تبه.بهش تند تند شیر بده . شیرتو بدوش یکم با نوک قاشق یا هرچی بده بخوره . پاشویه زیاد هم دکتر ...

پاهاش خیلی سردن اشکال نداره پاشویه کنم؟

ببین دست و پاهاش خنکن، حتی بینی اش هم خنکه، فقط سرش داغه و گردنش و اینکه دمای دماسنج هم خیلی زیاد ن ...

بچه رو توی کوره تنور هم بذاری تا زمانی که تب نداشته باشه ۳۸ و نیم نشون نمی‌ده ، نوزاده به شدت خطرناکه همین الان پاشو بچه رو ببر بیمارستان 

.

پس اگه خنکه هیچی ولی باز اگه میخوای خیالت راحت شه لباتو بذا  رو پیشونیش اگه داغی حس کردی تب داره

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
تبسنجتدیجیتاله؟ یا جیوه ای؟ دبجیتال ها خطا دارن. از اون جیوه ای زردها میتونی تهیه کن

دیجیتالیه تب سنجم ولی برا خودم دمای بدنمو عادی نشون میده، ممکنه برا من عادی نشون بده ولی برا نوزادم خطا داشته باشه؟

پاهاش خیلی سردن اشکال نداره پاشویه کنم؟

اگه پاهاش سرده پاشویه نکن. پارچه با آب گرم نم بده آبشو بگیر رپی پیشونی. زیر بغل ها و ذوی شکمش تگه گرمه بکش. تاکید میکنم سرد نباشه ک هم بچه بدش بیاد هم لرز بگیره