2777
2789
عنوان

اضطراب و افسردگی در شیردهی

4414 بازدید | 18 پست

شیرم کم بود بچه م سیر نمیشد همش گریه میکرد کمکی شیرخشک میدادم خوب شد حالش . الان چند روزه انگار خشک شده شیرم سینه هام خالیه توش خودم متوجه میشم. چند روز پیش شیر داشت پُر و سفت و دردناک شده بود با اینکه هر روز قرص لاکتاول میخورم اما بخاطر استرس و اضطراب شدید که چند روز پیش بهم وارد شد حالم خیلی بد شده بود شیرم نمیاد ( قبل بارداری هم بخاطر اضطراب مزمن اسنترا و کلرودیازپوکساید میخوردم ) حالم خوب نیس افسرده م و مدام فکر و خیال تو ذهنمه احساس بدی دارم بنظرشما دارو بخورم دیگه شیر خودمو بیخیال شم و کلا شیرخشک بدم ؟ یا دارو نخورم با این حالم و شیر کمم هم شیرخشک بدم هم شیرخودمو ؟

بین دو راهی گیر کردم. عذاب وجدان دارم اگه کلا شیرخشک بدم احساس میکنم به بچه م ظلم میکنم.

اصلاقبول ندارم داروی اعصاب مجاز تو شیردهی بخورم چون فکر میکنم بازم تاثیر میزاره رو نوزاد هرچند دکتر بگه مجازه 

کلا بعد زایمان که آدم دچار افسردگی میشه 

خصوصا تو شیردهی که خیلی مهمه عزیزم اگه پسرت هم شیر خودتو میخوره و هم شیر خشک از هردو بده 

هیچ عذاب وجدانی هم نداشته باش 

همه مادرا این روزا رو تجربه کردن وقتی شیشه شیرو میدی بهش بیشتر باهاش حرف بزن و خوشحال و شاد بهش شیر بده منم یادمه گریه م می‌گرفت وقتی سینم خالی و بدون شیر بود 

شیر خشک اصلا بد نیست

اتفاقا همه ی مکمل ها رو داره 

من دخترم حساسیت داشت مجبور شدم شیر خشک مخصوص بهش بدم اتفاقا از دختر بزرگم که شیر خودم رو خورد سالمتره 

فکر نکن شیر خشک بد هست فقط دردسرش بیشتره 

اگر فکر میکنی برای بچت بهتره شیر خشکش بده با خیال راحت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک اصلا بد نیست اتفاقا همه ی مکمل ها رو داره  من دخترم حساسیت داشت مجبور شدم شیر خشک مخص ...

مسعله دارو خوردن منه . با دارو حالم خوب میشه چون قبل بارداری هم مصرف کردم. اما الان اگه دارو بخورم دیگه اون یه مقدار شیرمو هم نمتونم بدم بهش

کلا بعد زایمان که آدم دچار افسردگی میشه  خصوصا تو شیردهی که خیلی مهمه عزیزم اگه پسرت هم شیر خو ...

عذاب وجدان من بخاطر تصمیم برای دارو خوردنم و قطع شیردهیه . چون فقط با دارو خوب میشم سابقه مصرف دارو داشتم قبل بارداری

عذاب وجدان من بخاطر تصمیم برای دارو خوردنم و قطع شیردهیه . چون فقط با دارو خوب میشم سابقه مصرف دارو ...

فلوکستین رو مت خوردم 

صورتم پف کرد 

آبریزش هز چشم و بینی داشتم دیگه نخوردم 

الانم باردارم به خاطر سرگیجه ای که داشتم دکتر بهم خواب آور داده بود که آرامبخش هم بود 

ولی پزشک زنان نذاشت بخورم گفت سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی 

ولی وقتی شما بادارو حالتون خوبه خوب دارو رو مصرف کنین 

نوزادم یکماهشه کلا از شیرم محرومش کنم؟ هرچند کمه

میتونی یه مدت دارو نخوری؟؟؟ اگه تو روند زندگیت تاثیر منفی میذاره داروت رو مصرف کن عزیزم 

چون سلامتی خودتونم مهمه تا بتونی از نوزادت مراقبت کنی 

ولی داروهای خواب آور باشه شرایطت یکم سخت میشه 

میتونی یه مدت دارو نخوری؟؟؟ اگه تو روند زندگیت تاثیر منفی میذاره داروت رو مصرف کن عزیزم  چون س ...

نه خواب آور نیست اسنترا ( سرترالین ) و کلرودیازپوکساید واقعا منو آروم و صبور و بیخیال میکرد و موقعی که میخوردم آرامش داشتم اما وقتی نمیخورم خیلی حساس و زودرنجم وقتی بحثم میشه با کسی دستام مور مور میشن از شدت استرس فشارم میفته زیاد گریه میکنم. چند روز پیشم به شدت به هم ریختم و ازونروز حالم خوب نیس

تو بارداری خیلی تحمل کردم نخوردم چون ممنوع بود  خیلی سختم بود

پس توکل بر خدا اول به خودت تلقین نکن که بدون دارو نمیتونی 

بعدشم وقتی عوارض خاصی برات نداره استفاده کن جون خودتم به آرامش احتیاج داری 

راجع به شیر خشکم یه شیر خشک غنی به نوزاد بده تا نیازهاشو تامین کنه