2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال باهم بودیم یه ماهه جدا شدیم خیانت کرد بهم با یه خانوم مطلقه ک خودش بارها گفته بود این زن هر. ...

خاک تو سرش

من نمیدونم بعضیا چرا دنبال زنای مردم راه میفتن هی چرا به یکی قانع نیستن

کاربر قدیمیم
🥺🥺🥺🥺 عزیزم انشالا خدا دلتو شاد کنه

ایشالا اونم من دوس دارع ولی اونم کلاقع شدع نمیدونه چکار کنع امشبم بحثمون شد گفتم دیگه دست از سزم بردار گفت حدی گفتم آرع تو زو خدا فقط ولم  کن جون عزیزت ولم کن دیونم کردی با ناراحتی خوایید🥺🥺🥺

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
چرا خب فقط چون تو یه بار ازدواج کردی و جدا شدی؟؟ 

اوهوم و خودشم همش میگع یعنی قرار همیشع بچه با تو باشع خودم فک میکنم ک واسع بچه هم هستا ولی مستقیم نمیگه

اوهوم و خودشم همش میگع یعنی قرار همیشع بچه با تو باشع خودم فک میکنم ک واسع بچه هم هستا ولی مستقیم نم ...

خب بچت ماشالا بزرگه کاری به کسی نداره ک

نمیدونم والا ولی این دوستمم ک میگم همه مخالف ازدواجشون بودن تازه سنشم از تو بیشتر بود حتی بابای پسره جواب سلامشو نمیداد ولی بالاخره پسره راضیشون کرد گفت اگه راضی نشید هم عقدش میکنم

کاربر قدیمیم
خب بچت ماشالا بزرگه کاری به کسی نداره ک نمیدونم والا ولی این دوستمم ک میگم همه مخالف ازدواجشون بودن ...

این خودش میگع حرف زدم راضی نشدن شایدم اصلا حرف نزده باشع الکی بگع من اولش نگفتم ک مطلقم گفتم مجردم وقتی گیر داد برای خاستگاری گفتم مطلقم از اون روز تا حالا اخلاقش عوض شدع قبلا اسم رابطع نمیورد الان همش میگع رابطع 

این خودش میگع حرف زدم راضی نشدن شایدم اصلا حرف نزده باشع الکی بگع من اولش نگفتم ک مطلقم گفتم مجردم و ...

بعضی از آدما بلد نیستن چجوری حرف بزنن با کسی ک جدا شده

بعضیا فک میکنن دور از جون شما زنایی ک جدا شدن خرابن

شاید اصلا دیگه قصد ازدواج نداره حواست باشه

کاربر قدیمیم