2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنی ندارید ک جفتتون چون قبلا هم جدا شدی حواستو جم کن سری ازدواج نکن بیشتر بشناسش

فعلا ک قهریم اگه برگشت باید تکلیف روشن کنه چون از بلاتکلیفی خسته شدم حتی نمیدونم قصدش چیع قبلا میگفت بیام خاستگاری یا بزار با مامانت حرف بزنم ولی الان ک فهمیده مبگم حداقل با مامانم حرف بزن میگه فعلن ن بزار ب وقتش

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
واااا تکلیفش با خودشم معلوم نیس

اصلا دوستام باهاش حرف میزنن ی روز میگه میخامش و فعلن تا درست شدن شرایط هستیم ی روز میگع بیخیال آقا خودمون حرف میزنیم

اصلا دوستام باهاش حرف میزنن ی روز میگه میخامش و فعلن تا درست شدن شرایط هستیم ی روز میگع بیخیال آقا خ ...

ازش بپرس خب

شاید پشیمون شده بگو تکلیفمو روشن کن اگه بخوادت خانوادشو راضی میکنه شاید خودش نمیخواد

کاربر قدیمیم
ازش بپرس خب شاید پشیمون شده بگو تکلیفمو روشن کن اگه بخوادت خانوادشو راضی میکنه شاید خودش نمیخواد

نمیدونم چی بگم رومم نمیشه بپرسم دیروز میگفت آخرش ک چی این یعنی ب جدایی فک میکن 

میگم ک شاید خودش نمیخواد الکی خانوادشو بهونه کرده

خودمم همین فکرو مبکنم چون وقتی فک مبکرد مجردم خیلی اسرار ب خاستگاری داشت وقتی فهمید گفت تو مطلقع هستی و منم هیچ وقت نگفتم ی زن مطلقع میگیرم گفتم من با ی دختر مجرد چ فرقی دارم مگه گفت یعنی واقعا نمیفهمی اون ی دختر و تو زنی من میخام ی دختر بگیرم ک با من زن بشع بعد چن ماه دوستم بهش گفت تو همچین حرفی زدی زد زیرش گفت نه

خودمم همین فکرو مبکنم چون وقتی فک مبکرد مجردم خیلی اسرار ب خاستگاری داشت وقتی فهمید گفت تو مطلقع هست ...

وااا خودش ینی تاحالا دوس دختر نداشته😏😒

حداقل تو شوهر داشتی و حلال هم بودین

کاربر قدیمیم