2777
2789

من موهام جنسش ضخیمه ودیر هم رنگ میگیره حالا میخواستم یه رنگ روشن بدون بی رنگ کننده بذارم که یکم تغییر کنم چی پیشنهاد میدین

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوند ۷ با اکسیدان ۹

چند دیقه بذارم عزیزم

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
برو ارایشگاه تو خونه خوب در نمیاد  من امشب بلوند زیتونی گذاشتم نارنجی هویجی شد😂🤕

وااااای قبلش حنا نزده بودی؟

بلوند ۷ با اکسیدان ۹

ممنون عزیزم 

با ی.مرحله نمیتونی روشن کنی چون میگی موهاتم ضخیمه 

اگه ۰۰۰هم نمیخوای بذاری روشنترین شماره رنگ موی بژ با اکسیدان ۹بذار

بعد رنگ مورد نظرتو با توجه ب پایه موهات بذار

چون موهاتون ضخیم و مشکی هر رنگی بزارین روبه قرمزی و نارنجی میره 

میتونین رنگ های ماهگونی و فندقی بزارین 

شماره ۶ و۷ 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه بابا یک سال و نیم بود حتی رنگم نذاشته بودم

عزیزم چون بلوند گذاشتی رو پایه موهای خودت 

بیچاره زور زده روشن بشه نارنجی شده😁 

هررنگی بلوند و شماره بالارو بدون دکلره بذارین نارنجی میشه