2777
2789
عادیه بخدا از بس شنیدیم تازه حق هم میدیم نفرین اش رو نثار جای دیگه میکنیم😑

🤦🏻‍♀️😂اره واقعا..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جواب تلفن کسی رو دادم که نباید میدادم باهاش حرف زدم الان به شدت عذاب وجدان دارم

نکنه طرف که باهاش حرف زدی زن داشته و خوش و بش کردی عاره؟

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
برا یه پسری ج... زدم🤦🏻‍♀️😭اصلا من دختر کثیفی نیستم بخدا 

استغفرلله😑🤌🏻 توبه کن

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂
بابا عزیزم فکر کردم چیکار کردییی  فدا سرت فقط دیگه نکن.. درخواست دوستی بده

نه من غلط کنممم هرگز 

اوکی 

گروه بنفش قد:۱۶۳ وزن اولیه:7۵ وزن فعلی:72 💜 7۲/۷۰۰ 💜 ۷۱/۵۵۰ 💜  وزن هدف:۵۵